Descriere YEO:
Biovea Omega 3, ulei de - Disponibil la krilloil.ro
Pe YEO găsești Biovea Omega 3, ulei de de la Biovea, în categoria Categorii.
Indiferent de nevoile tale, Biovea Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule din categoria Categorii îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 79 Lei
Caracteristicile produsului Biovea Omega 3, ulei de
- Brand: Biovea
- Categoria: Categorii
- Magazin: krilloil.ro
- Ultima actualizare: 04-12-2024 01:37:01
Comandă Biovea Omega 3, ulei de Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Biovea Omega 3, ulei de de la krilloil.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Omega 3,
ulei de
peste,
1200 mg, 100
capsule Uleiul de pește
Omega 3: esențial pentru sănătatea inimii și a vaselor. • Instrumente în reglarea inflamației, tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol, producția de hormoni și activitățile sistemului imunitar și sistemului nervos central. • Studiile sugerează că tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) poate fi legată de deficitul de omega-3. • S-a arătat că ajuta la scăderea trigliceridelor serice crescute. • Deficiențele omega-3 pot fi, de asemenea, legate de depresie. • Important pentru sugari (și pentru un făt în curs de dezvoltare) pentru dezvoltarea corectă a creierului și a retinei ochilor. De asemenea, s-au descoperit deficiențe la persoanele care prezintă alergii, astm bronșic și afecțiuni ale pielii cum ar fi eczeme și psoriazis. • Sprijină sănătatea cardiovasculară prin scăderea tensiunii arteriale, relaxarea vaselor de sânge și scăderea nivelului de colesterol. • De asemenea, poate reduce durerea pentru persoanele care suferă de artrita reumatoidă. • Poate fi util pentru simptomele bolii Crohn. Ce este
Omega-3? Există două tipuri de grăsimi, omega-3 și omega-6, care sunt esențiale pentru sănătatea umană. Oamenii consumă prea mult omega-6 grăsimi în dieta consumând în același timp niveluri foarte scăzute de omega-3. Raportul ideal între omega-6 și omega-3 este de 1: 1. Strămoșii noștri au evoluat de-a lungul a milioane de ani pe acest raport. Astăzi, totuși, raportul nostru de omega-6 la omega-3 este de la 20: 1 la 50: 1! De departe, cel mai bun tip de grăsimi omega-3 sunt cele găsite în pește. Omega-3 din pește este bogat în doi acizi grași esențiali pentru sănătatea umană, DHA și EPA. Acești doi acizi grași sunt esențiali în ameliorarea multor boli. Creierul uman se bazează, de asemenea, pe un puternic DHA - nivelurile scăzute de DHA au fost legate de depresie, schizofrenie și pierderea memoriei. Cercetătorii au acum de asemenea legătura dintre aportul inadecvat al acestor grăsimi omega-3 la femeile gravide la nașterea prematură și greutatea scăzută la naștere și la hiperactivitatea la copii. Din păcate, totuși, nu mai este recomandat să mănânci pește proaspăt, fie din ocean, lacuri și curenți, fie din crescătorie. Nivelurile de mercur din toate speciile de pește au atins niveluri periculoase în întreaga lume, iar riscul ca acest mercur pentru sănătatea ta să depășească acum beneficiile de omega-3 ale peștilor. Consumul de rutină de
ulei de pește este, totuși, extrem de încurajat ca un ingredient cheie în îmbunătățirea sănătății. Uleiul de pește conține cele mai ridicate niveluri de cele mai bune grăsimi omega-3 - cele cu acizi grași EPA și DHA - și, așa cum este în formă pură, nu prezintă riscul de mercur din pește proaspăt. De unde vine Omega-3? Uleiul de pește este derivat în principal din Sardine (Sardina / Sardinella 9 nume diferite de subtipuri) și Anchovies (Engraulidae sub 8 nume diferite de subtipuri) Uneori se utilizează și macrou. Uneori, Salmon (Salmo / Salmonidae 8 subtipuri diferite) sunt folosite pentru a ajusta conținutul DHA în sus și Herring (Clupea / Clupedidae 6 din cele 11 subspecii) sunt folosite în cazuri rare pentru a crește nivelul EPA. Toate peștii folosiți pentru
ulei în produsele noastre sunt prinși în canale de apă rece în Atlanticul de Nord și Pacific. Uleiul de pește folosit provine din "ulei de corp de pește", care se găsește în primul rând în carne. Uleiul de pește este garantat că conține 18% EPA și 12% DHA per gel moale. Monografia CRN propusă pentru uleiurile de pește intenționează să permită o revendicare a omega 3 numai pentru acești doi acizi grași. Altele decât EPA (180 mg) și DHA (120 mg), acizii grași Omega 3 totali sunt aproximativ 63 mg pe gel moale. Garanția purității: Specificația mercurului din Uleiul de pește din WFM este de maximum 0,005 părți per milion sau 0,005 mg / kg. Există un gram d