Biscuiti bio din spelta cu ciocolata indulciti cu agave au dulceata naturala din sirop de agave bio fara adaugarea de zahar granulat.
O gustare delicioasa intre mese sau pe drum.
Indulcire: sirop de agave bioPropulsor: Bicarbonat de sodiuGrad de macinare: cereale integraleGust: ciocolataOrigine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tariTara de procesare: GermaniaProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Sigla organica a UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UECorp de control ecologic: DE-ÖKO-001 Ingrediente: faina integrala din spelta* 62%, sirop de agave 27%, grasime* de palmier neintarita, faina integrala de ovaz*, cacao* puternic degresata 2%, agent de crestere bicarbonat de sodiu, sare de mare, vanilie**provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1632kj / 389kcal Grasimi: 16,0g din care saturate 6,9g Glucide: 51,4g Zaharuri: 17,0g Fibre: 5,3g Proteine: 7,3g Sare: 0,38g Contine alergeni: spelta, ovazPoate contine urme de alergeni: migdale, nuci, susan, soia, lapte, ou, telina.
Faina integrala de spelta bio este baza acestor Biscuiti vegani care sunt printre altele aromati cu cacao.
Reteta fara grau drojdie ou si lactoza.
Biscuiti bio din spelta cu ciocolata indulciti cu agave au dulceata naturala din sirop de agave bio fara adaugarea de zahar granulat