Astazi, gatitul este un element al artei. nuci, cafea, migdale si seminte, cuburi de gheata
Trei recipiente / sticle Tritan interschimbabile fara BPA
Paharul mare are o capacitate de 1.200 ml
Cele doua recipiente mai mici au fiecare o capacitate de 700 ml
Capac general, ermetic, cu deschidere de baut
Doua capace de uz general cu sigilii
Maner de uz general cu sigiliu pentru baut convenabil direct din recipient
Picioruse anti alunecare.. Caracteristici tehnice: cutit cu doua lamele din otel inoxidabil cu acoperire cu Titan, pentru macinarea / zdrobirea celor mai tari fructe si legume, de ex. Cele 3 recipiente sunt fabricate din plastic fara BPA pentru un plus de sanatate si pot fi spalate in masina de spalat vase. la scoala sau la serviciu sau depozitate in siguranta în frigider.
Cocktailurile preparate pot fi luate cu usurinta cu dvs.
Capacele practice, stranse (2 bucati) si un capac cu maner se potrivesc fiecarei cupe.
Cupele sunt fabricate din tritan durabil si rezistent la deteriorarea mecanica. Blenderul PSC-80/W este echipat cu trei pahare - unul mare cu o capacitate de 1200 ml si doua mai mici cu o capacitate de 700 ml fiecare. - lama cruce pentru amestecare si preparare sucuri verzi, shake-uri si smoothie-uri; - lama plata pentru macinarea semintelor, nucilor, cuburilor de gheata. Este dotat cu 2 tipuri de lame extrem de rezistente care nu necesita ascutire. Este activat numai prin prinderea cupei iar utilizatorul are control asupra timpul de lucru - o macinare mai indelungata are ca rezultat un grad mai mare de fragmentare a ingredientelor. Blenderul PSC-80/W este compact si extrem de usor de utilizat.
Suportul motorului de 1000 de wati si cutitele acoperite cu titan fac ca acest dispozitiv mic sa zdrobeasca cele mai dure fructe si legume intr-o masa catifelata. Blenderul PSC-80 / W este un dispozitiv cu parametri tehnici foarte inalti - mecanismul cutitului se roteste cu o viteza de 20.000 RPM. Sam Cook este o linie de produse create de profesionisti pentru utilizatori exigenti, pasionati, deschisi spre noi provocari in experimentarea aromelor. iar arta culinara inseamna experimentarea si spargerea constanta a stereotipurilor. Astazi, gatitul este un element al artei