Cumpara de la naturmix.ro

BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR NIAVIS - NIAVIS


BOABE DE CACAO INTREGI ECOLOGICE (BIO) 250GR NIAVIS
36.86 Lei

Disponibil

(01-10-2024)
Cumpara de la naturmix.ro

Produs vandut de naturmix.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara boabe de cacao niavis de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru boabe de cacao niavis

BOABE de CACAO sunt pretuite de azteci inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut.
Mai jos aveti o mica sugestie de preparare in timp cat mai rapid si cu putine ingrediente.
Retet.
Dupa fermentare boabele de CACAO sunt uscate la soare, proces in care pulpa ramasa pe BOABE se desprinse si ramane o culoare maro inchis cu unele urme mai intense in locul unde boaba a fost fixata in pulpa.
Dupa uscare are loc lustruirea mecanica a boabelor, pentru a imbunatati aspectul vizual.
Posibilitati de utilizare:Boabele crude de CACAO au un gust usor amarui si se pot folosi in diferite retete de deserturi si gustari proteice sanatoase.
Ele sunt trasferate in containere speciale in cadrul carora incepe procesul de fermentare, proces care intensifica atat culoarea (devenind maro roscat) cat si aroma boabelor de cacao.
Acest antioxidanti sunt foarte stabili si usor de preluat de organismul uman, ei ajungand la celulele tinta in maximum 30 de minute.
Mod de obtinere a boabelor de CACAO NiavisBobale de CACAO Criollo originare din Peru urmeaza un proces de pregatire intens pana ajung in pungile Niavis, unde ne bucuram de intreaga lor aroma si continut nutritiv.
Dupa culegere fructele arborelui de CACAO sunt sectionate cu grija, dupa care se scoate pulpa cu boabele de CACAO crude.
Cromul ajuta la reglarea nivelului de zahar din sange, ajuta metabolismul, reduce poftele alimentare, regleaza grasimile si colesterolul si previne hipertensiunea.
Boabele de CACAO mai contin serotonina, triptofan, anandamida, dopamina, PEA adica toti acei hormoni care au un efect pozitiv asupra chimiei creierului nostru pentru ca permit circulatia mai mare de serotonina si alti neurotransmitatori in creier.
Boabele de CACAO au cea mai mare concentratie de antioxidanti, lucru demonstrat de studii medicale.
El sustine buna functionare a creierului, inimii si sistemul digestiv (combate constipatia), ajuta la construirea unor oase puternice si a unei bune dispozitii.
Cromul este un alt element benefic si cu pondere ridicata in boabele de cacao.
Magneziu este un mineral deosebit cu rol de alcalinizare.
Boabele de CACAO ocupa locul 1 ca si concentratie de magneziu, depasind oricare alt aliment in aceasta categorie.
Faptul ca doar o mica pare din productia mondiala de BOABE de CACAO provine din arborii de CACAO din soiul criollo, se datoareaza faptului ca ei sunt niste arbori foarte delicati, foarte predispusi la boli si ca urmare produc un numar mic de BOABE de cacao.
Informatii nutritionale / 100gEnergie 2377kJ/570.4 kcalProteine 12.6gCarbohidrati 0.2gZahar 0.2gGrasimi 24.5gFibre 25.6gSare 0.175gIngrediente:100% BOABE INTREGI de CACAO ECOLOGICE CriolloRecomandari de utilizare:Dupa preferinte si gust.
A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de provenienta: PeruBeneficiile boabelor de cacao:Au un continut ridicat de vitamina CContinutul ridicat de magneziu face ca boabele de CACAO sa fie extrem de benefice pentru sanatate.
Exista boabele nobile de CACAO Criollo, cele comune Forastero si un soi hibrid intre cele doua numitTrinitario.90% din producatia de ciocolata din lume provine din sortimentul Forastero, de aici putem sa ne dam seama de raritatea si nobletea tipului de CACAO Criollo regasit in pungile Niavis.
Ca sa ne putem da seama de caliltatea boabelor de CACAO Criollo putem sa le comparam si sa spunem ca sunt mai rare si mai fine decat sunt bobebele de cafea Arabica pentru industria cafelei.
Cacaoa criollo este un soi vechi, nehibrid, care produce BOABE fine si aromate si care sunt de departe cele mai greu de gasit, cele mai scumpe si cele mai renumite pentru complexul lor de arome si gustul desavarsit.
Cacaoa in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 ori mai multi decat afinele.
Exita trei tipuri de BOABE de CACAO folosite in industria de producere a ciocolatei.
Nu contin zahar si sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitamine B, C si E.
Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului Arborelui de cacao.
BOABE de CACAO sunt pretuite de azteci inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse