Descriere - Boabele de hrisca nu sunt propriu-zis o cereala, ele fac parte din aceeasi familie cu rubarba.
- hrisca aduce beneficii reale pentru sanatate, este energizanta si hranitoare.
O fierbeti timp de 15 sau 20 de minute, adaugand o portie de Boabe la 3 portii de apa.
- Puteti pregati variate retete cu hrisca in aceasi maniera in care gatiti orezul sau cartofii (hrisca cu lapte, pilaf cu hrisca si legume, ciorba de rosii cu hrisca sau budinca).
.
hrisca reprezinta o foarte buna alternativa pentru retetele cu orez sau cartofi.
- hrisca reprezinta o foarte buna alternativa pentru retetele cu orez sau cartofi.
Proprietati - Poate fi consumata de persoanele care sufera de boala celiaca (intoleranta la gluten) si este un substitut bun pentru grau, ovaz, secara si orz, intr-o dieta fara gluten, necontinand in mod natural gluten.
- Consumul de hrisca poate scadea nivelul colesterolului si poate impulsiona functionarea eficienta a celulelor sistemului imunitar.
Continut - O punga contine 500g de hrisca, produs certificat ecologic cu numar de certificare BG-BIO-16.
- Ingrediente: hrisca*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: valoare energetica 11646 kJ/389 Kcal, 3.4 g grasimi totale, 0.7 g grasimi saturate, 72 g carbohidra?i, 0 g zaharuri, 10 g fibre, 13 g proteine, 0 g sare.
Consum - Se poate gati ca si orezul.
Descriere - Boabele de hrisca nu sunt propriu-zis o cereala, ele fac parte din aceeasi familie cu rubarba.
- hrisca aduce beneficii reale pentru sanatate, este energizanta si hranitoare