Boia de ardei iute BIO 40gr Ardeiul iute este o plantă originară din America de sud, fiind cultivate în prezent diferite soiuri în toate regiunile globului.
Se recomanda pentru : inima, circulatie periferica, tensiune arteriala, scaderea colesterolului.
Produs obținut prin uscarea ardeilor și măcinarea fină a acestora.
Origine NON EU (China)Valori nutriționale medii per 100 g (%):Proteine: 12,0 %Grăsimi, din care: 16,9 %-acizi grași saturați: 3,2 %Carbohidrați: 32,0 %-din care zahăr: 30,0 %Fibre: 24,9 %Sodiu: 30 mgValoare energetică: 329 Kcal/ 1378 KJValorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
A se păstra la loc răcoros (18 °C) și uscat, bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare..
Chili este un condiment foarte folosit în bucătăria din toate țările, în diverse sortimente.
Cei mai mici, ardeii Cayenne (chili sau diavoli) sunt extrem de iuți pe când cei mai lungi sunt folosiți pentru a obține ardeii tocați sau boiaua de ardei.
Boia de ardei iute BIO 40gr Ardeiul iute este o plantă originară din America de sud, fiind cultivate în prezent diferite soiuri în toate regiunile globului