MIX DIGESTIVMIX DIGESTIV: Anason, Arquebuse, Ierburi din Alpi, Rubarba, Feriga, Feriga de Menta, Gentiana, Menta Gentiana, Scortisoara, Garoafa, Menta de Smirna, Musetel, Menta de Cedru, Salvie de Cedru. 
Din 1857 facem viata mai dulceDin 1857 bomboanele Leone sunt o lume plina de dulceata, create retete inspirate din traditie si prin selectia celor mai bune ingrediente; sunt cu adevarat unice in universul dulciurilor. 100 g: Energie(Kj): 1658, Energie(Kcal): 390, Grasimi: 0 g din care saturate: 0 g, Carbohidrati: 97 g din care zahar: 97 g, Proteine: 0 g, Sare: 0.004 g_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.
Coloranti: Cochineala, Curcumina _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________VALORI NUTRITIONALE: Ref.
Acid tartaric.
Este povestea fiecaruia dintre noi, care devine melancolic, prin intermediul acestor mici comori dulci care ne-au insotit o viata intreaga." _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________INGREDIENTE: Zahar, Agenti de ingrosare: Guma arabica, Guma de guar, esente si extrase de plante si ierburi aromatice, arome.
Este povestea unei tari, care apare mai dulce atunci cand este spusa, mancand o bomboana de culoare pastel.
Pastiglie Leone nu este doar povestea unei companii.
Arome atat de intense incat trec prin ani neschimbate, si ne transmit povesti incredibile dintr-un timp trecut.
Culori atat de speciale incat ne umplu sufletul cu ganduri dulci.
A ramas singura intreprindere din Italia cu atat de multe produse artizanale diferite."Exista mirosuri, atat de dulci in memorie, incat trezesc amintiri din copilarie.
MIX DIGESTIVMIX DIGESTIV: Anason, Arquebuse, Ierburi din Alpi, Rubarba, Feriga, Feriga de Menta, Gentiana, Menta Gentiana, Scortisoara, Garoafa, Menta de Smirna, Musetel, Menta de Cedru, Salvie de Cedru. 
Din 1857 facem viata mai dulceDin 1857 bomboanele Leone sunt o lume plina de dulceata, create retete inspirate din traditie si prin selectia celor mai bune ingrediente; sunt cu adevarat unice in universul dulciurilor