Ingredienteghimbir, sulfat de zinc, cătină, ou de prepeliță japoneză.
Ghimbirul este pur și simplu o minune pentru sănătate, energizant, stimulant digestiv, remediu împotriva răcelii și al greții, fortifiant al imunității.
Preparatele pe bază de cătină sunt recomandate în caz de: afecţiuni hepatie, oculare, răceli, viroze respiratorii, pojar, afecţiuni gastroduodenale, urticarii, eczeme, surmenaj, ulcer gastric, ateroscleroză.
Oul de prepeliță revitalizează organismul uman indiferent de vârstă, reglează funcționarea inimii și a aparatului circulator, reglează aciditatea gastrică,ameliorează respirația și funcția reproductivă,are efecte benefice în bolile de rinichi și de ficat, formează neuronii din sistemul nervos central la copii și mărește imunitatea organismului..
O sursă bogată de calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrați, fibre, seleniu, sodiu, vitamine (C, E, B6) ghimbirul se poate consumă în atât de multe variante: în supe, ceaiuri, murat, zaharisit, macerat&hellip
Cătină este bogată în vitamina C (de două ori mai mult decât măceșul și de 10 ori mai mult decât cictricele), precum și alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colină, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale și oligoelemente, acizi grași polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obține uleiul de cătină, oleum hippophaes), serotonină, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli.
Ingredienteghimbir, sulfat de zinc, cătină, ou de prepeliță japoneză.
Ghimbirul este pur și simplu o minune pentru sănătate, energizant, stimulant digestiv, remediu împotriva răcelii și al greții, fortifiant al imunității