In 1977, Aldo Bottega a fost cel care a fondat distileria Bottega.
Imbinarea perfecta cu ciocolata neagra, cu deserturi pe baza de cacao si cu produse de patiserie uscate, in special cu biscuiti cu migdale, fistic si alune..
Asocieri gastronomice: un ingredient excelent pentru prepararea cocktail-urilor si a bauturilor lungi.
Temperatura de servire: 10-12 ° C.
Gust: moale, rotund si plin, mangaie palatul cu o aroma fructata de lunga durata.
Miros: intens si intoxicant, se caracterizeaza printr-un buchet fructat, care evolueaza in nuante picante si care, la final, are o nota delicata de vanilie.
Culoare: chihlimbar deschis.
Aldo Bottega Barricata, datorita imbatranirii intelepte in barriques de stejar, se caracterizeaza prin culoarea chihlimbarului, aroma completa si nuante picante.
Fiu de arta si maestru distilator, a aflat secretele distilarii tescovinei, o materie prima pretioasa folosita pentru producerea de grappa.
In 1977, Aldo Bottega a fost cel care a fondat distileria Bottega