Grappa este folosita in mod traditional pentru a corecta cafeaua espresso, iar in Veneto si Friuli, pentru a dilua ultimele picaturi de cafea ramase pe fundul cescutei (Resentin): cafeaua are un efect tonic in timp ce alcoolul se relaxeaza rezultand o combinatie de un sentiment placut de bunastare si vigoare.
Imbinarea perfecta cu ciocolata neagra, cu deserturi pe baza de cacao si cu produse de patiserie uscate, in special cu biscuiti cu migdale, fistic si alune..
Asocieri gastronomice: un ingredient excelent pentru prepararea cocktail-urilor si a bauturilor lungi.
Temperatura de servire: 10-12 ° C.
Gust: moale.
Miros: placut si picant.
Culoarea: chihlimbar.
Fragranze Grappa se realizeaza cu struguri Prosecco, dupa metoda lui Sandro Bottega; este lasat sa imbatraneasca cel putin 18 luni in barriques.
Fragranze Grappa eleganta, moale cu un continut de Grappa Riserva care se caracterizeaza prin gustul sau moale.
Grappa este folosita in mod traditional pentru a corecta cafeaua espresso, iar in Veneto si Friuli, pentru a dilua ultimele picaturi de cafea ramase pe fundul cescutei (Resentin): cafeaua are un efect tonic in timp ce alcoolul se relaxeaza rezultand o combinatie de un sentiment placut de bunastare si vigoare