Vermutul este un vin aromat cu traditie straveche, el fiind inventat de Hippocrate, care obisnuia sa-si infuzeze mustul fermentat cu absint, flori de dittany, condimente si miere.
Din aceasta combinatie rezultand un Vermut cu personalitate.
Culoare: rosu intensMiros: elegant si complex, tonuri picante placute si note delicate de erbaceeGust: catifelat cu o aroma intensa si proaspata, cu o nota amara in echilibru perfect cu senzatiile de dulceataTemperatura de servire: 7-8 ° C.
Asocieri gastronomice: perfect ca baza pentru cocktailuri, ciocolata.
Vermouth Rosso provine dintr-o selectie de Merlot si peste 30 de ierburi, flori și mirodenii.
Dar, in 1786, la Torino, datorita lui Antonio Benedetto Carpano, reteta definitiva a luat forma, care a inclus un amestec de vinuri amestecate cu o infuzie de cincizeci de plante si radacini diferite.
Vermutul rosu Bottega, semnat de Sandro Bottega si Lamberto Vallarino Gancia se caracterizeaza printr-un buchet complex capabil sa satisfaca chiar si cele mai solicitante palate.
Vermutul este un vin aromat cu traditie straveche, el fiind inventat de Hippocrate, care obisnuia sa-si infuzeze mustul fermentat cu absint, flori de dittany, condimente si miere