Boxele pasive sunt un pic diferite fata de cele pe care le stim cu totii, deoarece necesita amplificatoare separate sau mixere pentru a le alimenta si, de asemenea, au nevoie de cabluri pentru a putea transfera sunetul de la amplificator la difuzoare.
Specificatii: Alimentare: 240-220V Putere: 3000w Material: ABS Alimentare: Acumulator / Retea Difuzor: 15 inch Frecventa Intre 45hz - 20 KHZ E-54 15\'\' .
Dupa ce ai instalat difuzoarele in locul in care doresti sa le utilizezi, poti sa te intorci la mixaj si sa schimbi setarile de la centrul de comanda, in loc sa te plimbi in jurul camerei pentru a efectua modificari la fiecare difuzor separat, cum se intampla la boxele active.
Cu alte cuvinte, mentenanta este mult mai facila.
In cazul in care difuzorul incepe sa dea semne de slabiciune, il poti inlocui cat timp cel stricat se afla la reparat.
Repararea sistemului de boxe pasive este foarte usoara! Daca amplificatorul se strica, pur si simplu il inlocuiesti.
Acest lucru inseamna ca sunt mai usor de ridicat si de instalat, ceea ce le face ideale pentru trupele in turnee.
Difuzoarele pasive sunt usoare datorita faptului ca nu au amplificatoare in corpul boxelor.
Doar potriveste setarile de putere si de impedanta si esti pregatit sa faci upgrade-ul! Poti sa imbunatatesti separat amplificatorul sau difuzoarele fara a inlocui intregul sistem audio.
Dar cand vine timpul, se pot adauga foarte usor difuzoare suplimentare.
Poti avea un amplificator cu 4 canale pornit, care sa se auda in doar doua boxe.
Avantajele boxelor pasive: Deoarece difuzoarele pasive si amplificatoarele sunt entitati separate, poti sa le imbunatatesti functionarea cu usurinta.
Aceasta este o parte a motivului pentru care sistemele de boxe pasive profesionale sunt uneori mai bune pentru evenimentele de dimensiuni mai mari.
Aceste componente au o traiectorie incrucisata care imparte semnalul, astfel incat frecventele inalte pot merge la difuzorul principal, iar frecventele joase sunt directionate spre subwoofer sau bass.
Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de componente separate, conectate la difuzoare sau la amplificator. Daca esti un DJ sau doresti sa utilizezi sistemul tau de boxe pentru evenimente live, poate vei dori sa folosesti si un subwoofer.
Daca nu acorzi atentia necesara acestui aspect,risti sa „arzi” difuzoarele sau pur si simplu sa nu obtii calitatea sunetului pe care o doresti.
Deoarece boxele pasive nu sunt un sistem „all-in-one”, va trebui sa te asiguri ca difuzoarele si amplificatoarele tale sunt compatibile cu impedanta si puterea lor. Boxele pasive sunt un pic diferite fata de cele pe care le stim cu totii, deoarece necesita amplificatoare separate sau mixere pentru a le alimenta si, de asemenea, au nevoie de cabluri pentru a putea transfera sunetul de la amplificator la difuzoare