Cumpara de la evomag.ro

Boxa Portabila activa Akai SS023A-X10, Bluetooth (Negru) - Akai


Boxa Portabila activa Akai SS023A-X10, Bluetooth (Negru)
595.99 Lei

Disponibil

(26-02-2024)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara boxa portabila activa akai de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru boxa portabila activa akai

Ideala atat pentru o petrecere in aer liber, cat si pentru un eveniment care cere o sonorizare ampla, Boxa Portabila Akai SS023A-X10 este un gadget versatil si puternic.  .   Cate microfoane pot fi conectate simultan la boxa?   Modelul poate suporta concomitent doua microfoane.   Boxa permite inregistrarea sunetului live pe un card micro SD?   Da, Boxa dispune de intrare audio si de functie de inregistrare.
Topul celor mai importante caracteristici functie de prioritate a microfonului; troler incorporat; functie de inregistrare;   Intrebari frecvente Poti vorbi la microfonul conectat la Boxa fara ca muzica sa fie intrerupta?   Da, functia de prioritate a microfonului poate fi dezactivata de la butonul dedicat, amplasat in partea din spate a boxei.     Caracteristici importante cititor USB si SD Card/MMC; radio FM cu functie de cautare si de memorare automata; doua mufe de intrare a microfonului si o mufa de intrare pentru chitara; reglare pentru volum, treble, bass si echo; frecventa de raspuns: 20Hz-20kHz compatibilitate cu formatele MP3, MP4, PC, DVD, TV si cu dispozitive ca Laptop, PC, Tableta, Mobil si Pian Electronic.
Puterea de 50W a difuzorului si acumulatorul incorporat de 12V si 4,5 amperi acopera o gama larga de nevoi, de la redarea vocii captate de un microfon, pana la redarea muzicii de la radio sau in format MP3, stocate pe un flash USB sau pe un card SD/MMC.
Ideala atat pentru o petrecere in aer liber, cat si pentru un eveniment care cere o sonorizare ampla, Boxa Portabila Akai SS023A-X10 este un gadget versatil si puternic


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse