Branza de burduf cu trufe negre imbina gustul sarat al branzei traditionale romanesti cu cel rafinat al trufelor, de nuci, ciuperci si lemn, rezultand un preparat cu totul inedit.
Ingrediente: Lapte crud de vaca, cheag, sare, trufe negre 10% Alergeni: Lactoza Temperatura de pastrare: +0 si +4 grade C in ambalaj Gramaj: +/- 400 gr.
Trufele au fost dovedite stiintific benefice in reducerea colesterolui, controlul glicemiei, protejarea ficatul, reducerea inflamatiei din corp si combaterea infectiilor bacteriene.
Co nsumati alaturi de aceste mese un pahar de vin spumant sau pinot noir, bauturi care evidentiaza gustul special al branzei cu trufe.
Utilizati Branza de burduf cu trufe negre in sosuri si piureuri de legume, sau ca aperitiv pe platouri.
Aceasta specialitate de Branza poate fi folosita pentru a da aroma unei varietati de feluri de mancare.
Branza de burduf cu trufe negre imbina gustul sarat al branzei traditionale romanesti cu cel rafinat al trufelor, de nuci, ciuperci si lemn, rezultand un preparat cu totul inedit