Mod de preparare 4 portii: 1.
Omogenizati continutul plicului cu indulcitorul (4 linguri de eritritol)2.
Adaugati treptat 500 ml lichid3.
Compozitia obtinuta si se fierbe pana da in clocot, amestecand continuu4.
Se fierbe 3-5 minute la temperatura moderata, dupa care BUDINCA se toarna in cupe clatite cu apa receIngrediente: praf de CACAO 22% grasime, alcalina, de o calitate superioara, glukomannan (KONJAC mannan)Pentru o valoare cat mai scazuta de energie si carbohidrati va recomandam sa folositi indulcitori naturali ca xilitol, eritritol si/sau stevia, iar in loc de lapte de vaca sa folositi lapte de migdale fara zahar.
Mod de preparare 4 portii: 1.
Omogenizati continutul plicului cu indulcitorul (4 linguri de eritritol)2.
Adaugati treptat 500 ml lichid3.
Compozitia obtinuta si se fierbe pana da in clocot, amestecand continuu4.
Se fierbe 3-5 minute la temperatura moderata, dupa care BUDINCA se toarna in cupe clatite cu apa receIngrediente: praf de CACAO 22% grasime, alcalina, de o calitate superioara, glukomannan (KONJAC mannan)Pentru o valoare cat mai scazuta de energie si carbohidrati va recomandam sa folositi indulcitori naturali ca xilitol, eritritol si/sau stevia, iar in loc de lapte de vaca sa folositi lapte de migdale fara zahar