Descriere YEO:
Pe YEO găsești Byosal HS, pachet drojdie+activator de la Enartis, în categoria VINIFICATIE PRIMARA.
Indiferent de nevoile tale, Byosal HS, pachet drojdie+activator din categoria VINIFICATIE PRIMARA îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 17.5 Lei
Caracteristicile produsului Byosal HS, pachet drojdie+activator
- Brand: Enartis
- Categoria: VINIFICATIE PRIMARA
- Magazin: fermier.ro
- Ultima actualizare: 30-11-2024 01:36:42
Comandă Byosal HS, pachet drojdie+activator Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Byosal HS, pachet drojdie+activator de la fermier.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Byosal HS,
pachet drojdie+
activator.
Byosal HS reprezinta o doza unica de
drojdie selectionata pentru fermentarea a 100 l must sau vin oprit din fermentare. Fiecare doza consta din doua plicuri separate sigilate care contin
drojdie selectionata uscata: UVAFERM CM - drojdii pentru fermentare SUPERVIT nutrient pentru fermentare. Combinatia de drojdii selectionate UVAFERM CM si starterul de fermentare SUPERVIT permite fermentarea usoara si completa a tuturor tipurilor de must. BYOSAL HS este deosebit de practic pentru tratarea volumelor mici de must sau vin. Dozele premasurate pentru 100 litri evita pierderile de produs si asigura rezultate precise. Temperatura optima de fermentare este 16 - 30 °C. Cum se foloseste
Byosal HS? Pachetul Byosal HS contine 2 pliculete (unul cu drojdii selectionate, numerotat cu numarul 1 si unul cu
activator de fermentare / nutrient pentru drojdie, numerotat cu numarul 2). Doza individuala formata din doua pliculete, unul cu drojdie selectionata si altul cu nutrient fermentatie, se aplica astfel: o doza pentru 100 Litri de must, o doza pentru 50 litri must partial fermentat (fermentatii oprite). INSTRUCTIUNI DE APLICARE: Dizolvati pliculetul cu numarul 1 intr-o cantitate mica de apa calda (200 ml la 30 - 35°C); amestecati si lasati pentru 15-20 minute, dupa care adaugati peste solutie, treptat, must sau vin pana la echilibrarea temperaturilor (temperatura solutiei sa fie acceasi cu temperatura mustului); Adaugati imediat si pliculetul cu numarul 2, dizolvat si incalzit in apa calda (200 ml de apa la 30 - 35 grade Celsius); Se urmareste ca temperatura amestecului sa ajunga exact la temperatura mustului din vasul de fermentatie; Turnam apoi amestecul in must; Pentru activarea drojdiei in cazul musturilor cu fermentatie oprita, este recomandat sa adaugati o lingurita de zahar in apa pentru activare.