Evenimentele care au avut loc în Germania între 1919 și 1945 au fost dramatice și teribile. – 
Daily Telegrap. [Boyd] lasă glasurile martorilor să vorbească de la sine, iar ele o realizează cu deosebită elocvență. care ne coroborează și totodată ne pune sub semnul întrebării preconcepțiile.
O lectură cu adevărat fascinantă.ˮ (Keith Lowe, autorul cărților 
Savage Continent și 
Inferno, bestselleruri 
The Sunday Times) O frescă istorică fascinantă...
David Reynolds, autorul cărții 
The Long Shadow: The Great War and the 20th 
Century) Cum era, de fapt, Germania în goana către al Doilea Război Mondial? Bazată pe cercetări de arhivă minuțioase și nuanțate, cartea Juliei Boyd ne arată cum era percepută această țară cu probleme de către călătorii străini din anii 1920 și 1930.
Totodată oferă lecții de cumpătare timpurilor noastre, când figurile autoritare redevin populare.ˮ (Prof.
Mozaicul de istorisiri este o lectură încântătoare, adesea emoționantă. În această carte foarte bine documentată, Julia Boyd ne oferă posibilitatea de a vedea uimitoarea prăbușire a Germaniei din perspectiva unor Călători străini.
Tulburătoare, absurde, emoționante, de la cele mai banale până la cele mai tragice, poveștile spuse oferă o nouă perspectivă asupra paradoxurilor, complexității și, în cele din urmă, a căderii celui de-al Treilea Reich.
Experiențele lor ne transmit o imagine tridimensională a Germaniei din timpul lui Hitler, una atât de concretă, încât cititorul va simți, va auzi și chiar va respira atmosfera de atunci. 
Acestea sunt mărturiile neașteptate ale istoriei.
Cât de ușor era să știi ce se întâmpla în realitate, să înțelegi esența național-socialismului, să rămâi neinfluențat de propagandă ori să prevezi Holocaustul?Călători în al Treilea Reich este o extraordinară istorie a ascensiunii mișcării naziste, ce are la bază relatări directe, adunând o sumedenie de voci ale unor studenți, politicieni, muzicieni, diplomați, școlari, comuniști, cărturari, atleți, poeți, jurnaliști, fasciști, artiști, turiști, chiar și celebrități precum Charles Lindbergh și Samuel Beckett.
Au fost însă și momente de confuzie, de incertitudine, ori chiar de speranță.
Evenimentele care au avut loc în Germania între 1919 și 1945 au fost dramatice și teribile