Fructele de catina sunt bogate in Omega 3,6,9 si Omega 7 precum si in beta-caroten si o serie de minerale si vitamine dintre care enumeram Vitamina A, E,K, B, potasiu, magneziu, fier, calciu.
Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori..
Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.
Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată.  
Producător: Energovita  
NOTĂ: Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos.
Puteti consuma cu iaurt, salate, cereale, prajituri.  
Valori nutritionale per 100g: Calorii Kcal/KJ 464 Kcal/1921 KJ Grăsimi 31.04 g Grăsimi saturate 11.03 g Proteine 12.14 g Fibre 25.67 g Zaharuri 1.46 g Carbohidrați 24.25 g Vitamina C 290 mg Omega 3 627 mg Omega 6 1024 mg Omega 7 8,049 g Vitamina E 25 mg NaCl 113 mg  
Utilizare Consumati 1-2 linguri de fructe de catina in fiecare zi, ca parte a unei diete variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.  
Ingrediente din cultura ecologica: fructe ecologice de catina deshidrate.
Fructele de catina Energovita cultivate organic sunt deshidratate la o temperatura scazuta pentru a-si pastra calitatile si proprietatile deosebite.
Potasiul contribuie la functionarea normala a muschilor, a sistemului nervos si la mentinerea tensiunii arteriale normale.
Vitamina E contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
Catina este o sursa importanta de Vitamina C si E, acid folic, fibre, potasiu, cupru si magneziu.
Beta-carotenul, responsabil de culoarea portocalie, este transformat de organismul uman in Vitamina A necesara pentru o piele si mucoase sanatoase, un sistem imunitar si o sanatate buna a ochilor.
Continut ridicat de Omega 7,3,6,9 Vitamina A, C,E ce ajuta in lupta cu radicalii liberi Gust acrisor si usor astringent Fara conservanti Fara zahar Fibre naturale 100% energie si vitamine A se consuma, de preferință, înainte de 30.11.2024  
Omega -7 este o grasime monoinsaturata, care a fost studiata pentru sustinerea sanatatii cardiovasculare, a imunitatii si a metabolismului.
Fructele de catina sunt deshidratate la o temperatura scazuta pentru a-si pastra calitatile si proprietatile deosebite.  
Fructele de catina sunt bogate in Omega 3,6,9 si Omega 7 precum si in beta-caroten si o serie de minerale si vitamine dintre care enumeram Vitamina A, E,K, B, potasiu, magneziu, fier, calciu