Vinaria Ca\'di rajo, este construita intr-un stil modern, fiind inconjurata de podgorii si arhitectura unica: cu o biserica mica din anii 1300 si un turn din secolul al X-lea.
Asocieri gastronomice: cu branzeturi precum grana padana si stravecchio si cu mancaruri grase..
Temperatura de servire: 18-20 ° C.
Gust: de lux, cu o structura considerabila .
Miros: de cirese, capsune, cires negru si prune cu note de scortisoara, vanilie, tutun, si piper.
Culoare: Rosu rubiniu.
Marino are o aroma exprimata de o aciditate placuta si un continut de alcool bun, oferind un gust lung si delicios. 12 luni in barrique pentru Raboso.
Maturarea timp de 14 luni in butoaie de lemn pentru Merlot si Cabernet Sauvignon.
Separarea mustului de piele cu drojdii selectate ducand la o fermentare malolactica.
Temperaturile pot varia de la 24 la 26 de grade pentru a facilita extragerea pigmentului de piele din struguri.
Vinificare in Rosu cu macerare de 20-25 de zile in cuve de lemn.
Ca Di Rajo Marino DOC este realizat din strugurii Raboso Piave 20%, Merlot 50%, Cabernet Sauvignon 30%, recoltati manual la sfarsitul lunii octombrie.
Datorita aranjamentului geometric care permite o expunere ridicata a vitei de vie, Bellussera s-a dovedit a fi un sistem de cultivare extrem de durabil.
O suprafata de 15 hectare cultivata cu sistemul Bellussera de catre Ca \'Di Rajo, este în prezent un exemplu de peisaj arhitectural.
Vinaria Ca\'di rajo, este construita intr-un stil modern, fiind inconjurata de podgorii si arhitectura unica: cu o biserica mica din anii 1300 si un turn din secolul al X-lea