Descriere YEO:
Cacao Alcalinizata 10-12% - Disponibil la infinity.ro
Pe YEO găsești Cacao Alcalinizata 10-12% de la Natural Seeds Product, în categoria Market.
Indiferent de nevoile tale, Cacao Alcalinizata 10-12% din categoria Market îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 6.74 Lei
Caracteristicile produsului Cacao Alcalinizata 10-12%
- Brand: Natural Seeds Product
- Categoria: Market
- Magazin: infinity.ro
- Ultima actualizare: 18-09-2025 01:36:55
Comandă Cacao Alcalinizata 10-12% Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Cacao Alcalinizata 10-12% de la infinity.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Cacao a fost folosita pentru prima data de civilizatia maya din America Centrala.A fost introdusa in Europa de cuceritorii spanioli in secolul al XVI-lea si a devenit repede populara ca medicament care promoveaza sanatatea.Pudra de cacao se face prin zdrobirea boabelor de cacao si eliminarea grasimii sau a untului de cacao.Astazi, cacao este cea mai renumita pentru rolul sau in productia de ciocolata. Cu toate acestea, cercetarile moderne au dezvaluit ca intr-adevar contin compusi importanti care va pot aduce beneficii sanatatii.Polifenolii sunt antioxidanti naturali aflati in alimente precum fructe, legume, ceai, ciocolata si vin.Au fost asociate cu numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv inflamatii reduse, flux de sange mai bun, scaderea tensiunii arteriale si imbunatatirea nivelului de colesterol si zahar din sange.
Cacao este una dintre cele mai bogate surse de polifenoli. Este deosebit de abundenta in flavanoli, care au efecte antioxidante si antiinflamatorii puternice.Cu toate acestea, prelucrarea si incalzirea acesteia poate determina pierderea proprietatilor sale benefice. De asemenea, este adesea tratat cu alcalin pentru a reduce amaraciunea, ceea ce duce la o scadere cu 60% a continutului de flavanol.Deci, in timp ce cacao este o mare sursa de polifenoli, nu toate produsele care contin cacao vor oferi aceleasi avantaje.
Cacao este bogata in polifenoli, care au beneficii semnificative pentru sanatate, inclusiv inflamatii reduse si niveluri de colesterol imbunatatite. Cu toate acestea, prelucrarea cacao in ciocolata sau alte produse poate scadea substantial continutul de polifenol.