Cumpara de la pilulka.ro

Cacao Pudră Eco, Rawboost Smart Food, 125 g - Rawboost Smart Food


Cacao Pudră Eco, Rawboost Smart Food, 125 g
14.77 Lei

Disponibil

(30-09-2024)
Cumpara de la pilulka.ro

Produs vandut de pilulka.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara cacao pudră eco rawboost smart food de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru cacao pudră eco rawboost smart food

Puțini oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care cacaoa le pot aduce întregului organism.
Ca și gust are o afinitate deosebită cu maca, un superaliment consumat în special pentru proprietățile sale afrodisiace.
Beneficii:- susține inima și sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic și spiritual fiind denumită de azteci ``sângele inimii``;- reduce crizele de astm;- suprimă în mod natural apetitul, ajutând în curele de slăbire;- protejează AND-ul de leziunile pe care le produc radicalii liberi;- potențează superalimentele și ciupercile medicinale;- ajută la curățarea colonului fiind sursă importantă de fibre;- reduce apariția cariilor dentare.
Cacaoa poate fi consumată în diverse combinații în smoothie sau deserturi.
Ingrediente: 100% Pudră ecologică de Cacao Criollo (Theobroma cacao).
Studiile referitoare la Cacao au arătat că rămâne cel mai bun produs natural atunci când vine vorba de pierderea în greutate și energizare.
Fiind o sursă enormă de antioxidanți cacaoa potențează efectele benefice ale plantelor și ciupercilor medicinale.
Cacaoa mai conține și o serie de substanțe chimice care împiedică inflamațiile pereților vaselor sangvine. În cacaoa procesată omega 6 râncezește și poate determina reacții inflamatorii în corp.
Singurul aliment în care a fost descoperită anandamida (o endorfină pe care corpul uman o produce după exercițiile fizice, cunoscută și ca ``substanța fericirii``) este cacaoa raw.
Omega 6 este unul dintre acizi grași foarte benefici, dar care nu poate fi sintetizat de corpul uman, ce se găsește în cacaoa crudă.
Alt component, feniletilamina (o clasă de substanțe chimice produsă și de organism atunci cand ne îndrăgostim, cu rol important în amplificarea lucidității și a puterii de concentrare) este distrusă în procesul de prăjire a boabelor de cacao.
Spre exemplu unul dintre aminoacizii care abundă în cacaoa raw, triptofanul, este distrus în totalitate la punctul de fierbere.
Deoarece cacaoa este comercializată în stare prelucrată (ciocolată) ea nu mai aduce în organism decât 10% din calitățile nutriționale ale celei crude.
Puțini oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care cacaoa le pot aduce întregului organism


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse