Aceasta Cafea este un produs de calitate superioara, notele fuctate-florale, dulci si placute, ii ofera o aciditate complexa si un gust asemanator cu cel al citricelor si al ceaiului negru, urmat de un gust picant persistent.
Se prepara in expresorul de cafea..
Aceasta Cafea este conservata intr-un ambalaj cu supapa care ajuta la mentinerea prospetimii.
Cafeaua a fost obtinuta prin metoda naturala de procesare a boabelor.
Pamantul rosu fertil este principala caracteristica a acestei zone, boabele se usuca la soare timp de 18 pana la 21 de zile pe paturile africane la orele cele mai calduroase, iar noaptea boabele sunt acoperite pentru a le proteja.
Originea cafelei este regiunea Natiunilor, Nationalitatilor si Popoarelor din Sud, un stat regional din sud-vestul Etiopiei, unde plantatiile cresc pe lanturile muntoase la o altitudine de 1950-2100 m.
Este considerata una dintre cele mai bune cafele etiopiene si a obtinut un scor foarte mare de calitate: 85.
Aceasta Cafea este un produs de calitate superioara, notele fuctate-florale, dulci si placute, ii ofera o aciditate complexa si un gust asemanator cu cel al citricelor si al ceaiului negru, urmat de un gust picant persistent