Jose Maria Domingos Junior cultiva Cafea de 20 de ani, dintre care 11 ani in ferma Horizonte.
Jose angajeaza specialisti Q graders pentru a verifica calitatea si oameni de marketing pentru a raspandi povestea Fazenda Horizonte.. ne spune Jose.
Dupa uscare, nu permitem sa depaseasca 11,5% umiditate.
Analiza umezelii se face la fiecare ora.
Uscatorul mecanic este monitorizat la fiecare ora si gradul de masa de Cafea din uscator, nepermitandu-i sa depaseasca 43 .
Dupa cateva zile, continua sa usuce ciresele in mai multe uscatoare mecanice.
Jose a construit terase pavate pentru a-si usca naturalele (pulped) si separa soiurile pe terase.
Cand vizitati ferma de 138 de hectare, Jose va va arata soiurile sale Bourbon, Rosu si Galben Catuai, Rubi si Topazio.
Mai intai de toate, aveti altitudinea, la 1100 de metri deasupra nivelului marii, ferma Horizonte a lui Jose se afla la altitudinea potrivita pentru a cultiva Cafea de calitate.
In ferma Horizonte, gasiti tot ce are nevoie un producator pentru a face cele mai bune cafele naturale (pulped).
Ferma este situata in regiunea Cerrado din Minas Gerais, la o altitudine care favorizeaza productia de fructe de inalta calitate.
Jose Maria Domingos Junior cultiva Cafea de 20 de ani, dintre care 11 ani in ferma Horizonte