Cafeaua verde este un nou superaliment, care contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previne cancerul. susrsa: http://sanatate.acasa.ro/dieta-nutritie-4/cafeaua-verde-un-aliment-anticancer-144238.html#ixzz5HSIXRy9a.
Pentru rezultate bune, este recomandat a se bea doua cani de CAFEA verde pe zi, de preferat in prima parte a zilei. 10 grame de CAFEA consumate inaintea principalelor mese ale zilei duce la reducerea grasimilor din corp.
De asemenea, acidul clorogenic reduce si absobrtia zaharului in organism.
Acidul clorogenic accelereaza metabolismul si inhiba aportul de glucoza in intestine.
Slabeste cu CAFEA verde Datorita continutului ridicat de acid clorogenic, cafeaua verde este indicata in curele de slabire.
Alte beneficii ale cafelei verzi: Creste eficienta medicamentelor Diminueaza riscul de diabet Ajuta la eliminarea kilogramelor in plus Ajuta la sanatatea ficatului Este un tonic pentru activitatea cerebrala Accelereaza metabolismul.
Contine si acid cafeic, care actioneaza ca un tonic general.
Cafeaua verde regleaza metabolismul si suplimenteaza glucozadin organism.
De asemenea, cafeaua verde este recomandata si in tratamentele antiimbatranire .
Este astfel utila in tratarea cancerului.
Cafeaua verde contine cantitati mari de acid clorogenic.
Acidul clorogenic, prezent in toate tipurile de cafea, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular.
Astfel, cei care consuma CAFEA din boabe verzi nu vor suferi de tahicardie, cresterea tensiunii arteriale sau insomnie.
De asemenea, consumul de CAFEA verde nu are efecte negative ca in cazul consumul de CAFEA clasica prajita.
Antioxidantii din cafeaua verde sunt mai puternici chiar si decat cei care se afla in ceaiul verde .
Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti, care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.
O cana de CAFEA verde furnizeaza aproximativ 400 mg de antioxidanti, respectiv 160mg polifenoli.
Studii clinice au demonstrat ca antioxidantii de tip polifenoli sunt absorbiti rapid de corpul uman si protejeaza organismul impotriva distrugerii celulelor.
Acestia reprezinta o parte importanta din cantitatea de antioxidanti necesari organismului in cadrul unei alimentatii echilibrate.
Principalii antioxidanti din cafeaua verde sunt polifenolii .
Cafeaua verde contine o cantitate mare de antioxidanti care asigura o stare de bine organismului.
Sunt importanti pentru mentinerea unui organism sanatos .
Antioxidantii sunt compusi naturali care au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi.
Antioxidantii sunt componentele naturale care ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate si reduc stresul oxidativ.
In fiecare zi, organismul nostru trebuie sa lupte impotriva radicalilor liberi, precum stresul, poluarea sau alti factori care distrug celulele organismului.
Datorita procesului de prelucrare in care nu sunt implicate pesticide, fertilizatori chimici sau alte substante artificiale, boabele de CAFEA verde nu contin toxine sau impuritati.
Boabele de CAFEA verde sunt spalate de mai multe ori si apoi sunt uscate.
Cafeaua se obtine din boabe verzi, neprajite si are un gust diferit de cel clasic.
In timpul procesarii cafelei verzi nu se folosesc chimicale.
Aroma acestei cafele este mult mai intensa, iar in timpul prajirii isi pastreaza proprietatile terapeutice.
Procesul de prajire nu trebuie sa dureze mai mult de 10 - 15 minute.
Cafeaua verde poate fi prajita si acasa, in cuptor.
Acest tip de CAFEA este mult mai proaspat si se mentine astfel pentru o perioada mai lunga de timp.
Cafeaua verde este CAFEA in stare pura, neprajtia sau procesata.
Cafeaua verde regleaza metabolismul, ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite si actioneaza ca un tonic pentru activitatea cerebrala.
Cafeaua verde este un nou superaliment, care contine cantitati importante de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi si previne cancerul