●Clessidra reprezintă echivalentul în limba italiană al cuvântului clepsidră.
Specificații: Utilizare: Rezidențial Destinat pentru: Cafea Tip alimentare: Cafea măcinată Număr de cești 10 Tip panou de comandă: Digital Material.
Temperatura de infuzare: 92-96°C
Timp de saturare: 4-6 minute
Accesorii incluse: o lingură de plastic și 4 filtre de hârtie.
Procesele de întreținere și curățare sunt esențiale utilizării cafetierei, astfel, puteți introduce părțile componente ale acesteia (carafă, suportul filtrului) în mașina de spălat vase, conform instrucțiunilor prezentate în manualul de utilizare. -Componente compatibile cu mașina de spălat vase.
După prepararea cafelei, cafetiera se oprește automat după 40 min pentru siguranță și economisirea energiei.
filtru de hârtie în formă de V este foarte ușor de înlocuit -Funcție oprire automată. -filtru detașabil. În momentul în care este necesar să fie efectuat un program de decalcifiere, cele 2 butoane ale cafetierei se vor aprinde simultan. -Alarmă pentru decalcifiere.
Funcția păstrează la cald băutura preferată până la 40 de minute după terminarea procesului de preparare. -Program menținere temperatură.
Supapa oprește automat picurarea cafelei, împiedicând astfel stropirea suportului cafetierei sau a suprafeței pe care este așezată.
Datorită sistemului anti-picurare, puteți savura o ceașcă de cafea proaspătă înainte de finalizarea ciclului de preparare, întrerupând curgerea în cană, fără a varsă nici măcar o picătură. -sistem anti-picurare.
Fereastră transparență oferă o indicație imediată asupra nivelului apei din rezervor, astfel încât să obțineți o cafea așa cum vă place, mai mult sau mai puțin concentrată. -indicator de nivel al apei.
Cafetiera este echipată cu o bază de captare a picăturilor pentru coșul de filtrare folosit, împiedicând astfel stropirea suportului cafetierei sau a suprafeței pe care este așezată. -Suport filtru de cafea.
Controlul automat al debitului de apă asigura saturarea uniformă a cafelei pentru o aromă completă.
Prin simpla apăsare a unui buton, reproduce automat cafeaua preparată prin încărcare manuală, procesul de preparare mai lent implică trecerea rapidă a apei, rezultând o aromă mai intensă și bogată. -Proces automatizat.
Sistemul de preparare este aprobat de ECBC (Centrul European de Preparare a Cafelei) în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, control precis al temperaturii (92°C-96°C) și al timpului de infuzie (între 4 și 6 minute), raport cafea măcinată / apă (7,5 grame la 125 ml).
Caracteristici esențiale: -Certificat ECBC pentru cafea de înaltă calitate. ●Replicând o tehnică de infuzare în stil barista, metodă filtrului de picurare oferă o infuzie uniformă și o extracție maximă a aromei, care are că rezultat o cafea cu un gust intens și bogat, datorită tehnologiei de înalta precizie, care prepară cafeaua filtrată la o temperatura precisă (92°C-96°C) și cu un timp de infuzie controlat, va puteți bucură de o ceașcă de cafea perfectă, cu aromă bogată, de fiecare dată. ●Datorită tehnologiei sale de fabricare de înalta precizie, De’Longhi Clessidra a obținut certificarea de la Centrul European de Preparare a Cafelei (ECBC) pentru asigurarea extragerii perfecte a aromei în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. ●Formă de clepsidra amintește de ritualul lent de preparare a cafelei și transmite elegantă și grație, finisajele premium și porțiunile de sticlă transparență creează un produs deosebit dar în același timp funcțional. ●Dacă sunteți în căutarea unei cafetiere cu un design contemporan și carafă din sticlă elegantă atunci aparatul de cafea Clessidra ICM17210 este alegerea perfectă pentru dvs.
Nouă noastră inovație în materie de cafea prin picurare a fost inspirată de liniile și formele metodelor tradiționale de încărcare manuală, împreună cu flerul italian inconfundabil tipic pentru De’Longhi. ●Clessidra reprezintă echivalentul în limba italiană al cuvântului clepsidră