Descriere Moccamaster &ndash
SAVUREAZA ADEVARATUL GUST AL CAFELEI Calitatea unei cesti de cafea nu se datoreaza doar boabelor de cafea, ci si aparatului pe care il utilizati.
La inceput, aromele acide sunt evidentiate, iar la sfarsit cele ama.
Pentru un recipient in care se prepara 10 cafele, timpul de saturatie este de aproximativ 6 minute.
Timpul de saturatie.
Boilerul aparatului Moccamaster, realizat din cupru, asigura acest ideal al temperaturii de preparare.
La aceasta temperatura, uleiurile aromate din cafea se dizolva bine, gasindu-si echilibrul ideal intre dulce, amar si acid.
Temperatura optima pentru prepararea cafelei este intre 92 - 96 °
C.
In cazul in care gustul cafelei este acid, inseamna ca temperatura este prea mica.
Temperatura In cazul in care cafeaua are gust amar, inseamna ca temperatura apei este prea mare.
Care este cafeaua perfectaý
Cafeaua perfecta este echilibrul precis dintre o temperatura optima si timpul de saturatie. coloristice, dar si in functie de diferite cerinte pe care doriti sa le regasiti odata ce alegeti un aparat de cafea.
Acesta poate fi fabricat in functie de preferintele dvs.
Datorita faptului ca Moccamaster este prezent oriunde in lume, aceasta a fost creat special pentru a se integra in orice mediu: la locul de munca sau la domiciliu.
Pentru a avea succes, este necesar sa poti distinge cel mai pur gust al cafelei.
Astfel, nu numai ca va puteti bucura de o cafea delicioasa, dar si sanatoasa! SCA (Specialty Coffee Association) a folosit Cafetiera Moccamaster pentru multi ani la rand in cadrul campionatului de degustare a cafelei.
Stiati ca a face cafeaua la filtru reprezinta cel mai sanatos mod de a o preparaý
Filtrul de hartie elimina din cafea o substanta daunatoare organismului numita cafestol (creste colesterolul din organism).
Cu ajutorul sau, nu va mai fi nevoie sa va preocupe temperatura cafelei sau gustul acesteia.
Moccamaster este cunoscut ca fiind aparatul care reda cel mai bine gustul unei cafele la filtru.
Descriere Moccamaster &ndash
SAVUREAZA ADEVARATUL GUST AL CAFELEI Calitatea unei cesti de cafea nu se datoreaza doar boabelor de cafea, ci si aparatului pe care il utilizati