Tehnologia brevetata Aroma Select va permite sa vedeti circuitul apei prin stratul de cafea: un mediu larg de distribuire a cafelei ofera un gust slab, delicat, in timp ce un mediu ingust ofera un gust tare, intens.
Setare anticalcar pentru o decalcifiere optima Setarea speciala anticalcar perm.
Functia de distribuire a aromei amesteca uniform cafeaua, care curge in vas, pentru o aroma optima si consecventa.
Distribuirea aromei pentru aroma optima Distribuirea aromei se face cu ajutorul orificiului inteligent din interiorul vasului acestei cafetiere Philips.
Suport de filtru detasabil Suportul de filtru al aparatului de cafea este detasabil, ceea ce-l face usor de umplut cu cafea sau de curatat.
Componente lavabile in masina pentru curatare usoara Toate componentele acestei cafetiere Philips se pot spala in masina de spalat vase pentru curatare comoda.
Oprire automata Ati uitat sa opriti cafetiera? Nu va faceti griji! Dupa prepararea cafelei la filtru, Cafetiera se opreste automat pentru a economisi energia. usureaza curatarea rezervorului sau reumplerea cu apa.
Rezervor de apa detasabil Rezervorul de apa detasabil al cafetierei dvs.
Programati durata de pastrare calda a cafelei Programati durata de pastrare calda a cafelei, de la 30 de minute la doua ore.
Va arata cand cafeaua isi pierde prospetimea Va arata cand cafeaua nu mai are prospetimea optima.
Sistem antipicurare pentru a intrerupe prepararea oricand doriti Sistem antipicurare pentru a intrerupe prepararea oricand doresti sa torni o ceasca de cafea.
Pur si simplu va pregatiti cafetiera, setati ora si va treziti in mirosul cafelei proaspat preparate.
Treziti-va in mirosul cafelei multumita cronometrului Cafetiera de la Philips are un cronometru integrat.
Stabiliti taria, de la o cafea slaba la o cafea tare Tehnologia brevetata Aroma Select va permite sa vedeti circuitul apei prin stratul de cafea: un mediu larg de distribuire a cafelei ofera un gust slab, delicat, in timp ce un mediu ingust ofera un gust tare, intens.
Tehnologia brevetata Aroma Select va permite sa vedeti circuitul apei prin stratul de cafea: un mediu larg de distribuire a cafelei ofera un gust slab, delicat, in timp ce un mediu ingust ofera un gust tare, intens