Caise intregi dulci, Demeter, eco-bio, 250g - Rapunzel Caisele Rapunzel se usuca la soare.
Valori nutritionale/100g: 1038 Kj; 246 Kcal;.
Ingrediente: Caise.
Mancate in stare pura, caisele reprezinta un important furnizor de energie si minerale, care asigura organismului un aport important de potasiu, fier si vitamine.
Ele pot fi folosite si in Musli, deserturi sau sosuri de fructe.
Din pricina gustului lor proaspat-acrisor si datorita dulcetii lor naturale, caisele sunt potrivite pentru o multime de produse de patiserie.
Caisele bio Rapunzel isi pastreaza culoarea portocaliu-maronie si aroma pe o perioada lunga de timp.
Dupa ce sunt transportate in Ören, fructele dulci sunt spalate, sortate si supuse unei inghetari rapide, pentru a combate orice atac al insectelor.
Dupa 3 zile de stat la uscat, caiselor li se indeparteaza samburii si apoi sunt din nou puse la uscat pentru inca 3-4 zile.
Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat .
Caisele sunt scuturate din pomi si apoi adunate manual.
In aceasta perioada incepe recolta caiselor de catre agricultorii nostri parteneri din zona Malatya in estul Anatoliei.
Caisele bio se coc sub soarele din Turcia pana la mijlocul lunii iulie.
Dozator de energie bogat in elemente minerale.
Caise intregi dulci, Demeter, eco-bio, 250g - Rapunzel Caisele Rapunzel se usuca la soare