Caisele Uscate contin vitamina A, C, B si beta-caroten, imbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor si a nervilor.
Ingrediente: Caise uscate, antioxidant.
Valori nutritionale medii / 100g: Energie: 1199lJ/600kcal, Proteine: 3,4g, Grasimi: 0,5g, Carbohidrati: 63g, din care zahar: 53g.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Tara de origine: Ungaria.
Fructul este foarte nutritiv, laxativ, si e recomandat in anemii, astenii, insomnii, convalescente.
Caisele Uscate sunt o sursa buna de fibre alimentare si potasiu, avand un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sunt recomandate in cazurile severe de anemie.
Caisele Uscate contin vitamina A, C, B si beta-caroten, imbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor si a nervilor