Intr-o carte iti pui sufletul pe tava si il oferi cititorilor. - Genoveva.
Sunteti un om minunat - Crina Va multumim pentru retetele pe care le-ati impartasit cu noi atat de simplu explicate si cu atat de multa dragoste Aceste retete mi-au adus savoare si idei noi atat pentru zilele in care tin post cat si pentru pregatirile camarii de iarna. - Felicia Am comandat pachetul de carti Gina Bradea atat pentru fata cat si pentru nepoata mea care sunt plecate in strainatate dar vor sa gateasca romaneste.
Habar n-aveam - Florina Recomand cu caldura In oceanul de carti de bucate existente in acest moment cea a doamnei Gina Bradea este deosebit de utila necesara usor de urmarit clara si imediat ce o deschizi te indragostesti de ea.
Chiar si atunci cand ai experienta in bucatarie cred ca mereu poti invata ceva nou iar eu la aproape 58 de ani am invatat ca busuiocul de exemplu nu va permite saramurii sa devina vascoasa.
E gata masa Pofta buna O carte foarte utila atat pentru tinerele gospodine cat si pentru doamnele care gatesc de ani de zile.
Este un loc in care timpul parca sta pe loc iar fiecare preparat te face sa te simti din nou copil in casa mamei.
Un loc fermecat in care dulceata si gemurile compoturile muraturile siropurile si conservele pastreaza traditii vechi de generatii amintiri din vremuri de demult cand mesele erau insotite de rasete voie buna si arome de neconfundat.
Aceasta este Camara cu bunatati a Ginei Bradea. celebrele gogonele in saramura ale Ginei dau gust fiecarei mese.
Bulionul de rosii Nu exista ceva mai bun iar gogonelele asortate...
Mancarea fara fite si fonfleuri e cea mai gustoasa Gina Bradea Poftiti in Camara cu bunatati a Ginei Bradea Mmmm ce arome Nimic nu se compara cu mirosul de vinete coapte gata sa fie preparate intr-o zacusca delicioasa a carei reteta este lasata mostenire chiar de la mama Ginei Bradea.
Sunt exact acele retete curate si delicioase pe care le faceau mamele si bunicile noastre dar si unele mai moderne totul explicat in cuvinte simple pe intelesul tuturor.
Cartea aceasta la fel ca si celelalte 4 ar trebui sa nu lipseasca din biblioteca niciunei gospodine incepatoare sau cu experienta.
pentru ca daca tot pregatim acasa haideti sa facem ceva cu adevarat bun si sanatos.
Da pentru ca vreau ca fiecare sa inteleaga de ce fac anumite lucruri am spus denumirile corecte ale fiecarui preparat de ce nu confundam dulceata cu gemul de exemplu sau de ce nu trebuie sa folosim aspirina conservant zahar cu gelifiant si alte chimicale.
Asa este si in aceasta carte ma veti regasi in fiecare reteta veti recunoaste cicalelile mele de mama iubitoare dar severa care explica rabdator fiecare amanunt.
Intr-o carte iti pui sufletul pe tava si il oferi cititorilor