Produs fara gluten (garantat producator) Ingrediente: capere, apa, sare, acid acetic acidifiant.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Informatii nutritionale100 g conțin în medie:Energie128 kJ (30 kcal)Grasimi0,6 gdin care saturate0,3 gGlucide4,2 gdintre care zaharuri0,1 gProteine2,1 gSare5,9 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Se combina de asemenea bine cu maslinele murate.
Ele se armonizeaza bine si cu majoritatea condimentelor mediteraneene: busuioc, oregano, usturoi, tarhon, rozmarin, cimbru.
Se folosesc in sosurile cu rosii sau cu vin si merg foarte bine cu pestele, pastele si carnea de pui.
Caperele sunt esentiale pentru bucatariile mediteraneene, fiind asociate, mai ales, cu bucataria italieneasca si cea cipriota.
Merg foarte bine cu rosiile si vinetele.
Fructele de Capere au un gust mai puternic si mai dominant, dar asemanator.
Caperele se folosesc mai ales in sosuri (fie reci, fie calde) si in marinate, in special cele pentru peste.
Aroma lor este picanta si un pic acrisoara (din cauza murarii), gustul este un pic astringent si pregnant.
Bobocii de Capere se folosesc in special murate.
Florile sunt foarte frumoase si delicate, cu petale albe si stamine foarte lungi, de culoare mov.
Planta are frunze rotunde, de culoare verde intens.
Este o planta cataratoare, cu tulpini subtiri a caror culoare variaza de la verde deschis pana la ruginiu.
Planta de Capere creste in salbaticie pe pantele muntoase, in special pe acelea din jurul Marii Mediterane.
Caperele sunt bobocii nedeschisi ai florilor.
Produs fara gluten (garantat producator) Ingrediente: capere, apa, sare, acid acetic acidifiant