Descriere YEO:
Cardio Bio 120 Capsule, Belle&Bio - Disponibil la krilloil.ro
Pe YEO găsești Cardio Bio 120 Capsule, Belle&Bio de la Belle&Bio, în categoria Circulatie.
Indiferent de nevoile tale, Cardio Bio 120 Capsule, Belle&Bio (Usturoi, Paducel, Maslin, Cretusca) din categoria Circulatie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 49.9 Lei
Caracteristicile produsului Cardio Bio 120 Capsule, Belle&Bio
- Brand: Belle&Bio
- Categoria: Circulatie
- Magazin: krilloil.ro
- Ultima actualizare: 20-12-2024 01:34:29
Comandă Cardio Bio 120 Capsule, Belle&Bio Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Cardio Bio 120 Capsule, Belle&Bio de la krilloil.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Cardio Bio beneficii • Buna functionare a sistemului cardiovascular • Scade presiunea arteriala • Relaxeaza arterele sanguine din jurul cordului • Regleaza ritmul cardiac • Reduce nivelul de Colesterol LDL • Creste imunitatea • Asigura buna circulatie asangelui
Cardio Bio are in compozitia sa doar produse naturale si 100% Bio (Organice) cum ar fi usturoi, paducel, cretusca si frunze de maslin. Este ideal si indicat pentru persoanele care vor sa-si protejeze inima. Frunzele de maslin si usturoiul au un rol important de a regla tensiunea arteriala si ajuta la o mai buna circulatie a sangelui.
Cretusca este un foarte bun tonifiant iar paducelul calmeaza inima. Usuturoiul are capacitatea de a subtia sangele si astfel reduce formarea de cheaguri si a trombozei arteriale. Cercetarile au aratat ca un consum regulat de suplimente pe baza de usturoi ajuta la scaderea colesterolului rau LDL astfel se evita arteroscleroza. Este strâns legat de ceapă, bulbi și praz. Fiecare segment al unui bulb de usturoi este numit un cățel. Există aproximativ 10-20 de cuișoare într-un singur bulb. Usturoiul creste in multe parti ale lumii si este un ingredient popular in gatit datorita mirosului puternic si gustului delicios. Cu toate acestea, pe parcursul istoriei antice, utilizarea principală a usturoiului a fost pentru sănătatea și proprietățile sale medicinale. Utilizarea sa a fost bine documentată de multe civilizații majore, inclusiv egiptenii, babilonienii, grecii, romani și chinezi. Oamenii de știință știu acum că majoritatea beneficiilor pentru sănătate sunt cauzate de compușii de sulf formați atunci când un cățel de usturoi este tăiat, zdrobit sau mestecat. Poate cel mai faimos dintre acestea este cunoscut sub numele de allicin. Cu toate acestea, alicina este un compus instabil, care este prezenta doar pe scurt perioada în usturoiul proaspăt după ce a fost tăiat sau zdrobit. Alți compuși care pot juca un rol în beneficiile de sănătate ale usturoiului includ disulfura de dialil și s-alil cisteina. Compușii de sulf din usturoi intră în organism din tractul digestiv și călătoresc in tot corpul, unde își exercită efectele biologice puternice. Usturoiul poate ameliora mai multe boli de sanatate, incluzând racealan Suplimentele de usturoi sunt cunoscute pentru a stimula funcția sistemului imunitar. Un studiu amplu, de 12 săptămâni, a constatat că un supliment zilnic de usturoi a redus numărul persoanelor cu răceli cu 63% comparativ cu un placebo. Durata medie a simptomelor asociate cu raceala a fost, de asemenea, redusă cu 70%, de la 5 zile în grupul placebo la doar 1,5 zile în grupul de usturoi. Compușii activi din usturoi pot reduce tensiunea arterială Bolile cardiovasculare, cum ar fi atacurile de inima si accidentele vasculare cerebrale, sunt cei mai mari criminali din lume. Tensiunea arterială ridicată sau hipertensiunea arterială este unul dintre cei mai importanți factori determinanți ai acestor boli. Studiile la om au descoperit că suplimentele de usturoi au un impact semnificativ asupra reducerii tensiunii arteriale la persoanele cu tensiune arterială crescută. Într-un studiu dublu orb unde sa administrat extract de usturoi la persoanel în vârstă au fost la fel de eficiente ca si medicamentele la reducerea tensiunii arteriale pe o perioadă de 24 de săptămâni. Dozele suplimentare trebuie să fie destul de ridicate pentru a avea efectele dorite. Cantitatea necesară este echivalentă cu aproximativ patru cuișoare de usturoi pe zi. Usturoiul îmbunătățește nivelurile de colesterol, ceea ce poate reduce riscul bolilor cardiacen Usturoiul poate reduce colesterolul total și LDL. Pentru cei cu colesterol ridicat, suplimentele de usturoi par să reducă colesterolul total și Colesterolul rau LDL cu aproximativ 10-15%. Privind LDL ("Colesterol rău") și colesterolul HDL ("Colesterol bun"), usturoiul pare să scadă LDL, dar nu are efect fiabil asupra HDL. Nivelurile ridicate de trigliceride sunt un alt factor de risc cunoscut pentru boala c