Descriere:nCel mai bun autor si bucatar TV Rachel Allen prezinta ghidul definitiv de coacere.nAici, în aceasta noua Carte superba, ea combina tehnici simple si stralucitoare cu arome delicioase.nCu peste 140 de retete usor de urmarit, coacerea la domiciliu satisface toate nevoile sau capriciile dumneavoastra de coacere.
Astazi, ea nu numai ca preda la scoala, ci scrie cu regularitate pentru publicatiile nationale, prezinta programe de televiziune extrem de apreciate care au fost difuzate pe plan international, iar în timpul petrecut alaturi de autori scrie cele mai bune carti de gatit..
Fiecare reteta include instruirea prietenoasa si experta a lui Rachel, cu instructiuni clare pentru a va asigura ca veti obtine coacerea perfecta.nDetalii:nAnul aparitiei: 2017nNumar de pagini: 256nFormat: 252x195 mmnISBN: 978-000-747-822-4nDespre autor:nRachel Allen a fost crescuta la Dublin si la varsta de optsprezece ani a plecat sa studieze la prestigioasa Scoala de Bucatarie Ballymaloe.
Retetele lui Rachel variaza de la cele super simple (Ginger Squares) pana la cele mai complexe, inclusiv un tort de sarbatoare pentru spectacol.nPrincipalele capitole de coacere variaza de la biscuiti, prajituri și muscaturi dulci la paine savuroasa, si deserturi.
Sau poate cautati ceva mai putin neobisnuit, cum ar fi Pashtida cu Aubergine, Feta si Mint (biscuiti israelieni), Biscuiti cu unt de Cardamom si Tarte de Saint Tropez.
Indiferent daca doriti ceva traditional, cum ar fi Tortul de Ziua de Nastere perfect, cele mai clare felii de Brandy sau cel mai framantat Cheese Swirls, Rachel are o reteta sigura.
Descriere:nCel mai bun autor si bucatar TV Rachel Allen prezinta ghidul definitiv de coacere.nAici, în aceasta noua Carte superba, ea combina tehnici simple si stralucitoare cu arome delicioase.nCu peste 140 de retete usor de urmarit, coacerea la domiciliu satisface toate nevoile sau capriciile dumneavoastra de coacere