Descriere:nCartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux. În decursul timpului, Joseph se dedica exclusiv pasiunii de a gati, talentul sau fiind remarcat deopotriva de colegi și de clienti în diverse locatii faimoase din întreaga lume: Kempinski Hotel în Germania, Ritz-Carlton Hotel în Boston, Savoy Hotel în Londra, Restaurantele Michelin în Paris și multe altele..
E o parte din viata lui.nCititorii care vor avea curiozitatea sa ia in maini volumul in bucataria lui Joseph vor descoperi savoarea si rafinamentul din fiecare dintre ingredientele pe care Chef Hadad le combina intr-un mod magic.nDetalii:nAnul aparitiei: 2015nNumar de pagini: 143nFormat: 330X240mmnDespre autor:nChef Joseph Hadad traieste si respira prin arta culinara, considerat un artist absolut în pregătirea unor preparate senzaționale.
Povestea sa de viata e impresionanta, marcata de experiente extraordinare care l-au adus la nivelul de azi.nChef Joseph Hadad s-a nascut pe 7 decembrie 1959 în Ierusalim, intr-o familie cu traditie în gastonomie, cu mama de origine marocana si tatal tunisian.nVocatia pentru arta culinara apare în adolescenta, cand tatal sau, bucatar pe un vas de croaziera, îl trimite pe tanarul Joseph, pentru 3 ani, la Scoala de Bucatari din Haifa.
E una dintre cartile de vizita ale lui Chef Joseph Hadad, pe langa restaurantul care-i poarta numele, prestatia de jurat in emisiunea Top Chef sau zecile de retete create de-a lungul anilor.
Descriere:nCartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux