Cumpara de la librariasophia.ro

Cartea pe care v‑ați fi dorit să o citească părinții voștri. (Copiii voștri se vor bucura că ați citit‑o) - Trei


Cartea pe care v‑ați fi dorit să o citească părinții voștri. (Copiii voștri se vor bucura că ați citit‑o)
45 Lei

Disponibil

(01-07-2024)
Cumpara de la librariasophia.ro

Produs vandut de librariasophia.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara cartea pe care trei de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru cartea pe care trei

Orice părinte își dorește să aibă copii fericiți și să evite țipetele și certurile.
CUPRINS Cuvânt‑înainte Introducere Partea întâi Ce‑am moștenit de la părinții noștri Trecutul ne ajunge din urmă (pe noi și pe copiii noștri) Ruptură și reparație Repararea trecutului Cum vorbim cu noi înșine Părintele bun / părintele rău: dezavantajele etichetării Partea a doua Mediul copilului Înțelegem între noi Când părinții sunt despărțiți Cum să facem ca durerea să fie mai ușor de suportat Când părinții trăiesc împreună Cum să vă certați și cum să nu vă certați cu partenerul Promovați bunele intenții Partea a treia Sentimentele Să învățăm să ne controlăm sentimentele Importanța acceptării sentimentelor Pericolul de a interzice sentimentele: studiu de caz Ruptură și reparație, din perspectiva sentimentelor Sentimentele trebuie să găsească ecou, nu rezolvare Monștrii de sub pat Importanța de a accepta toate stările sufletești Pretenția de a fi fericit Distragerea atenției de la sentimente Partea a patra Asigurarea unei bune fundații Sarcina Magia simpatetică Din ce trib faceți parte? Bebelușul și dumneavoastră Planul nașterii Povestea nașterii Găsirea sânului Momentul întâlnirii cu bebelușul Ajutorul celor dragi: ca să avem grijă de copil, trebuie să aibă cineva grijă și de noi Teoria atașamentului Plânsetul coercitiv Schimbările hormonale vă schimbă și pe dumneavoastră Singurătatea Depresia postnatală Partea a cincea Condiții pentru o bună sănătate mintală Atașamentul Reciprocitatea comunicării Cum începe dialogul Cu rândul Când dialogul este dificil: „diafobia" Importanța observației angajat Ce se întâmplă când suntem dependenți de telefon Capacitatea de a dialoga este înnăscută Și bebelușii, și copiii sunt oameni Cum ne învățăm chiar noi copiii să fie enervanți — și cum să spargem acest cerc vicios De ce solicită copilul atenție fără încetare Bucuria îngrijirii copilului Atitudinea de zi cu zi a copilului Somnul Cum îndemnăm bebelușul să adoarmă? Copilul trebuie ajutat, nu salvat Jocul Partea a șasea Comportamentul: orice manifestare înseamnă comunicare Modele de urmat Competiția dintre părinți și copii Alegeți o strategie ce are efect în prezent și uitați de temerile și de fanteziile legate de viitor Calitățile de care avem nevoie pentru un comportament adecvat Dacă orice manifestare este o formă de comunicare, ce reprezintă manifestările nepotrivite? Investiți timp mai devreme în activități plăcute, în loc să pierdeți timp mai târziu cu altele neplăcute Îmbunătățirea comportamentu.
Philippa Perry, psihoterapeută londoneză, este celebră pentru documentarele sale pe teme de parenting și sexualitate, dar și pentru Cartea sa anterioară Cum să nu‑ți pierzi mințile (2012).
Având 20 de ani de experiență terapeutică, autoarea descrie pașii necesari pentru a iniția, menține sau repara legătura afectivă cu copilul, așa încât el să știe cine este și ce își dorește cu adevărat.
Fără pretenția de a oferi un plan „perfect" de parenting, Cartea vă va ajuta: Să lăsați deoparte amintirile tulburătoare din propria copilărie, care vă împiedică să vă exprimați afecțiunea față de cei mici
Să acceptați că veți face inevitabil greșeli și să știți ce schimbări sunt necesare
Să impuneți limite, definindu‑vă pe voi înșivă în loc să criticați copilul
Să gestionați mai bine emoțiile proprii, dar și reacțiile temperamentale ale copiilor
Să conștientizați ce fel de mesaje transmit reacțiile voastre și să priviți lumea din punctul de vedere al copilului.
Dar care sunt ingredientele pentru un cămin armonios, în care orice neînțelegere este rezolvată cu ușurință? În volumul de față, scris cu inteligență și umor, terapeuta britanică Philippa Perry dezvăluie aspectele care contează cu adevărat în relația părinte–copil, dar și comportamentele parentale ce merită evitate.
Orice părinte își dorește să aibă copii fericiți și să evite țipetele și certurile


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse