Cumpara de la laicashop.ro

Caserola de vidat si marinat Laica VT3304, 2L - Laica


Caserola de vidat si marinat Laica VT3304, 2L
69.53 Lei

Disponibil

(18-10-2024)
Cumpara de la laicashop.ro

Produs vandut de laicashop.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara caserola de vidat laica de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru caserola de vidat laica

Caserola pentru vidat si marinat alimente Laica VT3304Pachetul contine:o Caserola hexagonala de capacitate 2 litri;furtun pentru conectarea la aparatul de vidat.
Caserola poate fi utilizata pentru:vidat (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3104, VT3111, VT3114, VT3117, VT3118, VT3120, VT3240)
Marinare rapida (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3118, VT3120 si VT3240).
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
Economiseste spatiu in frigider
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Caserolele Laica VT3304 sunt fabricate din plastic SAN (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA.
Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.
Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase.
Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20oC + 60oC).
Instructiuni de utilizare:Umpleti Caserola pana la un maxim de 3 cm sub marginea superioara.
Puneti capacul si rotiti dezaeratorul in pozitia SEAL.
Racordati Caserola la aparatul de vidat folosind furtunul din pachet.
Apasati tasta aparatului aferenta inceperii procesului de vidat sau marinare rapida si asteptati oprirea automata.
Deconectati furtunul de la caserola.  Ambalarea in vid - descrierea procedeului:Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid.
In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidCarne4-5 luni15-20 luniPeste3-4 luni12 luniLegume10 luni18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidCarne cruda2-3 zile6 zilePeste proaspat1-3 zile4-5 zileVanat2 zile6 zileMezeluri feliate4-6 zile15-18 zileMezeluri7-14 zile25-40 zileBranzeturi tari si maturate6-20 zile25-60 zileLegume proaspete1-4 zile18-20 zileFructe proaspete5-8 zile8-10 zilePaste/Orez/Lasagna2-3 zile10 zileCarne gatita4-5 zile8-10 zileDulciuri, deserturi proaspete5 zile15-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidPaine2 zile7-8 zileBiscuiti4-5 luni12 luniPaste/orez6 luni12 luniFaina4 luni12 luniCafea3 luni12 luniCeai5 luni12 luniFructe uscate4 luni12 luni.
Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata.
Caserola pentru vidat si marinat alimente Laica VT3304Pachetul contine:o Caserola hexagonala de capacitate 2 litri;furtun pentru conectarea la aparatul de vidat.
Caserola poate fi utilizata pentru:vidat (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3104, VT3111, VT3114, VT3117, VT3118, VT3120, VT3240)
Marinare rapida (impreuna cu aparatele de vidat Laica VT3118, VT3120 si VT3240).
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori
Economiseste spatiu in frigider
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Caserolele Laica VT3304 sunt fabricate din plastic SAN (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA.
Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.
Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase.
Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20oC + 60oC).
Instructiuni de utilizare:Umpleti Caserola pana la un maxim de 3 cm sub marginea superioara.
Puneti capacul si rotiti dezaeratorul in pozitia SEAL.
Racordati Caserola la aparatul de vidat folosind furtunul din pachet.
Apasati tasta aparatului aferenta inceperii procesului de vidat sau marinare rapida si asteptati oprirea automata.
Deconectati furtunul de la caserola.  Ambalarea in vid - descrierea procedeului:Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse