Descriere - Fructele de Catina sunt bogate in Omega 3,6,9 si Omega 7 precum si in beta-caroten si o serie de minerale si vitamine dintre care cele mai importante sunt: Vitamina A, E,K, B, potasiu, magneziu, fier, calciu.
- Fructele de Catina sunt deshidratate la o temperatura scazuta, pastrandu-si astfel calitatile si proprietatile deosebite.
- Au un continut ridicat de Omega 7,3,6,9 si vitamina A, C,E ce ajuta in lupta cu radicalii liberi.
- Fara conservanti, fara zahar, fibre naturale, %100 energie si vitamine.
Proprietati - Omega -7 este o grasime monosaturata, cu efecte benefice in sustinerea sanatatii cardiovasculare, a imunitatii si a metabolismului.
- Beta-carotenul, responsabil de culoarea portocalie, este transformat de organismul uman in Vitamina A(retinol), necesara pentru o piele si mucoase sanatoase, un sistem imunitar si o sanatate buna a ochilor.
- Catina este o sursa importanta de Vitamina C si E, acid folic, fibre, potasiu, cupru si magneziu.
- Puteti consuma cu iaurt, salate, cereale, prajituri.
.
- Potasiul contribuie la functionarea normala a muschilor, a sistemului nervos si la mentinerea tensiunii arteriale normale.
Continut - O cutie contine 70 g Catina deshidratata, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fructe de Catina deshidrate*, *=agricultura ecologica.
- Valori nutritionale per 100 g: Calorii Kcal/KJ 464 Kcal/1921 KJ, Grasimi 31.04 g, Grasimi saturate 11.03 g, Proteine 12.14 g, Fibre 25.67 g, Zaharuri 1.46 g, Carbohidrati 24.25 g, Vitamina C 290 mg, Omega 3 627 mg, Omega 6 1024 mg, Omega 7 8,049 g, Vitamina E 25 mg, NaCl 113 mg.
Utilizare - Consumati 1-2 linguri de fructe de Catina in fiecare zi, ca parte a unei diete variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
- Vitamina E contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ.
Descriere - Fructele de Catina sunt bogate in Omega 3,6,9 si Omega 7 precum si in beta-caroten si o serie de minerale si vitamine dintre care cele mai importante sunt: Vitamina A, E,K, B, potasiu, magneziu, fier, calciu.
- Fructele de Catina sunt deshidratate la o temperatura scazuta, pastrandu-si astfel calitatile si proprietatile deosebite.
- Au un continut ridicat de Omega 7,3,6,9 si vitamina A, C,E ce ajuta in lupta cu radicalii liberi.
- Fara conservanti, fara zahar, fibre naturale, %100 energie si vitamine.
Proprietati - Omega -7 este o grasime monosaturata, cu efecte benefice in sustinerea sanatatii cardiovasculare, a imunitatii si a metabolismului.
- Beta-carotenul, responsabil de culoarea portocalie, este transformat de organismul uman in Vitamina A(retinol), necesara pentru o piele si mucoase sanatoase, un sistem imunitar si o sanatate buna a ochilor.
- Catina este o sursa importanta de Vitamina C si E, acid folic, fibre, potasiu, cupru si magneziu