Cumpara de la libris.ro

Caucazul de Sud dupa 20 de ani - Ileana Racheru - Ileana Racheru


Caucazul de Sud dupa 20 de ani - Ileana Racheru
47.59 Lei

Disponibil

(09-09-2024)
Cumpara de la libris.ro

Produs vandut de libris.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara caucazul de sud ileana racheru de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru caucazul de sud ileana racheru

Autorii studiului de fata ofera o radiografie politica, economica si de securitate a regiunii Caucazului de Sud si a celor trei state care o compun: Armenia, Georgia si Azerbaidjan.
Autori:Ileana Racheru, Stanislav Secrieru, Angela Gramada.
Interesele de cer­cetare prioritare sunt orientate spre studiul evolutiei raporturilor dintre Federatia Rusa, Statele Unite ale Americii si Uniunea Europeana in spatiul ex-sovietic, al proceselor de democratizare din Republica Moldova, Ucraina si Georgia, al politicii europene de vecinatate, precum si spre studiul redefinirii geopolitice a spatiului ex-sovietic.
Este cercetator la Centrul de Studii Est-Europene si Asiatice, Bucuresti.
Angela Gramada este doctoranda in stiinte Politice, specializarea Relatii Internationale, scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Bucuresti, si licentiata in Relatii Economice Internationale, Institutul Relatii Internationale &bdquo
Perspectiva“, Chisinau (2004).
Domenii de interes major: politica interna si externa rusa, relatiile UE-Rusia, politica europeana de vecinatate.
A colaborat in proiecte de cerce­tare cu European Council on Foreign Relations (Londra), DemosEuropa (Varsovia), Europeum (Praga), Heinrich Boll Foundation (Berlin), Finnish Institute for International Affairs (Helsinki).
A desfasurat cercetari la NATO Defense College (Rome) si Institute for European Politics (Berlin).
Este doctor in stiinte Politice (SNSPA).
Stanislav Secrieru este bursier la Colegiul Noua Europa in cadrul programului &ldquo
Black Sea Link Fellowship” si cercetator asociat la Centrul de Studii Est-Europene si Asiatice (Bucu­resti).
A scris numeroase articole despre evolutiile politice si de securitate din spatiul ex-sovietic in revistele 22 si Foreign Policy Romania , prilej cu care a realizat interviuri cu diplomati, experti, decidenti si lideri politici regionali.
Este autoa­rea unei dizertatii cu titlul &bdquo
Dezbateri de politica externa in relatiile UE si ale Rusiei cu Georgia si Ucraina“ si a mai multor articole academice despre relatiile Romaniei cu statele din Caucazul de Sud.
In prezent, este doctoranda a scolii Doctorale de stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti.
Ileana Racheru este absolventa a masterului de Relatii Internationale, Facultatea de stiinte Politice, Universitatea din Bucuresti.
The authors had the opportunity to acquire valuable information through the interviews they took in Yerevan, Tbilisi, and Baku, when meeting with experts from NGOs, opinion makers and technocrats in the governmental bureaucracy.
Designed for those institutions which articulate Romania’s foreign policy with regard to these countries and for the experts of the civil society, as well as academia and students of social sciences, the respective study, carried out under the aegis of Soros Foundation Romania, becomes a useful instrument and a compelling reading for all those who wish to grasp the complexity of a vital region when it comes to the security of Europe.
The authors of the study propose a multi-faceted radiography of the South Caucasus region in general, with an emphasis on the three states that compose it &mdash
Armenia, Georgia, and Azerbaijan — thus focusing on the political, economic, and security dimensions.
Autorii au avut posibilitatea, prin interviurile facute la Erevan, Tbilisi si Baku, sa obtina informatii pretioase de la experti din ONG-uri, formatori de opinie si tehnocrati din birocratia guvernamentala.
Destinat institutiilor care articuleaza politica externa a Romaniei fata de aceste tari si expertilor din societatea civila, dar si mediului academic si corpului de studenti de la stiinte sociale, studiul realizat sub egida Fundatiei Soros Romania devine un instrument si o lectura obligatorie pentru toti cei care vor sa inteleaga complexitatea unei regiuni esentiale pentru securitatea Europei.
Autorii studiului de fata ofera o radiografie politica, economica si de securitate a regiunii Caucazului de Sud si a celor trei state care o compun: Armenia, Georgia si Azerbaidjan


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse