Descriere YEO:
Cave de Quinsac Clairet de - Disponibil la bauturialcoolice.ro
Pe YEO găsești Cave de Quinsac Clairet de de la Cave de Quinsac, în categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rose.
Indiferent de nevoile tale, Cave de Quinsac Clairet de Quinsac Bordeaux Clairet - Vin Rose Sec - Franta - 0.75L din categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rose îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 33.6 Lei
Caracteristicile produsului Cave de Quinsac Clairet de
- Brand: Cave de Quinsac
- Categoria: EXCLUSIVE > Vin > Vin Rose
- Magazin: bauturialcoolice.ro
- Ultima actualizare: 20-12-2024 01:34:29
Comandă Cave de Quinsac Clairet de Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Cave de Quinsac Clairet de de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
La sfarsitul Razboiului de o suta de ani, dupa 300 de ani de ocupatie, batalia de la Castillon i-a fortat pe englezi sa capituleze. Cu toate acestea, trei secole de prezenta engleza in Aquitania au favorizat exportul de vinuri pe piata britanica. In 1950, Emile Peynaud a elaborat
Clairet, iar Pivnita
Quinsac a devenit creatorul denumirii
Bordeaux Clairet si Capitale du
Clairet.
Quinsac este considerat capitala denumirii
Bordeaux Clairet. Produs din aceiasi struguri ca si vinul rosu de
Bordeaux (Merlot, Cabernet Franc si Cabernet Sauvignon), Clairet are o macerare scazuta, intre 6 si 48 de ore, dand acestor vinuri putina culoare, putin incarcate de taninuri, mai flexibile si foarte aromate.
Cave de
Quinsac Clairet de Quinsac Bordeaux este realizat dintr-un amestec de 90% Merlot si 10% Cabernet Sauvignon. Macerare traditionala la temperatura scazuta de 24 pana la 48 de ore si sangerare in cuva de unde si termenul de „vin picaturat”. Culoare: roz stralucitor intens, cu accente de cires. Miros: fin si fructat cu note de zmeura si agrise. Gust: atacul este carnos, bine echilibrat cu arome frumoase. Proaspat si crocant, exista o lungime buna cu note de fructe rosii. Un finisaj marcat de prospetime. Temperatura de servire: 10-12 C. Asocieri gastronomice: aperitive, peste sau pasare la gratar, carne gatita, mancare picanta asiatica, gratar, salate de vara.