CEAI antidiabetic.
Tratamentul dureaza 6 luni sau la recomandarea medicului.
Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului; sarcina, alaptare, copiilor sub 5 ani.
Prezentare:50 g.
Pulberea se tine sub limba timp de 10 minute dupa care se inghite cu apa.
Macerat la rece - se prepara din 2 lingurite de planta adaugate la 250 ml apa, se lasa la temperatura camerei timp de 6-8 ore, apoi se strecoara si se beau pe stomacul gol 3 cani pe zi, inaintea meselor principale.
Pulbere - se macina cu o rasnita electrica pana se obtine o pulbere; se ia cate o lingurita pe zi pe stomacul gol.
Daca valoarea glicemiei depaseste 200 se poate suplimenta cu 1-2 cani.
Compozitie: Afine, dude, nuci, teci de fasole, urzica, mesteacan, radacina de brusture, salvie, coada calului, CEAI verde.
Mod de preparare:Infuzie - se prepara din 2 lingurite de planta adaugate la 250 ml apa clocotita; se lasa 10-15 minute, dupa care se strecoara si se beau 3 cani pe zi inainte de mesele principale.
In mod traditional, ceaiul contine o combinatie de 10 plante care actioneaza ca adjuvant in tratarea diabetului zaharat: scade nivelul glucozei si colesterolului din sange si stimuleaza functiile pancreasului.
CEAI antidiabetic