Ceai ayurvedic anti-depresiv - JATAMANSI - adjuvant in depresii si probleme psihologice, creat dupa o reteta originala din muntii Himalaya.
Ingrediente Ceai ayurvedic anti-depresiv - JATAMANSI: nardostachys jatamansi, centella asiatica, withania somnifera, valeriana officinalis, asparagus racemosus, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, zingiber officinale, pueraria lobata Prezentare Ceai pentru depresie Jatamansi: - cutie cu 100g Ceai pur Ceai ayurvedic anti-depresiv - JATAMANSI - 100g Everest Ayurveda Alege acum Ceai ayurvedic anti-depresiv - JATAMANSI - 100g Everest Ayurveda si bucura-te de beneficii!.
Se recomanda: 2-3 cesti de Ceai pe zi.
Pentru un efect mai puternic, puteti fierbe aceeasi cantitate de plante timp de 3-5 minute.
Ceai ayurvedic pentru tulburari psihice, stres, depresie, nevroze, fobie, depresii maniacale, isterie si epilepsie Administrare Ceai ayurvedic anti-depresiv - JATAMANSI: Peste 1 lingurita de plante se adauga 250 ml de apa fiarta si se lasa la infuzat 10 minute, acoperit cu un capac sau o farfurioara.
Indicatii Ceai ayurvedic anti-depresiv - JATAMANSI: - ajuta in calmarea problemelor nervoase si psihologice - scade intensitatea senteimentelor depresive: tristete, anxietate, teama si lipsa de speranta - calmeaza mintea in cazul agitatiei si nelinistii - calmeaza in caz de presiune si tensiune nervoasa - ajuta in problemele nevralgice si epileptice, fiind un adjuvant in rarirea crizelor epileptice - intareste echilbrul mental si stabilitatea psihologica Actiunea ingredientelor active din ceaiul JATAMANSI pentru Tulburari psihologice &
Relaxare Nardostachys JATAMANSI promoveaza relaxarea psihica si echilibrul mental Centella Asiatica stimuleaza activitatea cerebrala Withania somnifera imbunatateste rezistenta organismului si capacitatea de a gestiona stresul Valeriana sprijina calmare generala a sistemului nervos Asparagus racemosus are un efect calmant si optimizeaza starea mental.
Ceai ayurvedic anti-depresiv - JATAMANSI - adjuvant in depresii si probleme psihologice, creat dupa o reteta originala din muntii Himalaya