Ceai aromat din fructe cu catina plicuri NATURAVIT Ceaiul de catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar protejeaza organismul de raceli si gripe Confera vitalitate si reprezinta un plus de energie Contine un aport mare de vitamina C vitaminele B fier sodiu potasiu ingrediente esentiale pentru un organism revigorat Ceaiul de catina este imbogatit cu Mere Rooibos Hibiscus si Coacaze negre Merele infuzate ne permit sa scapam de toxine avand proprietati diuretice ne ajuta la scaderea trigliceridelor din organism reduc apetitul oferind in general diverse substante nutritive Ceaiul de Rooibos numit si Ceaiul rosu contine o serie de antioxidanti naturali care nu se regasesc in alte ceaiuri Acestia ajuta la neutralizarea radicalilor liberi aflati in organism Astfel Rooibosul poate duce la contracararea procesului de imbatranire si la stimularea sistemului imunitarAcest Ceai este pur si natural pentru ca nu contine aditivi conservanti sau coloranti Este o bautura linistitoare potrivita oamenilor care tin o dieta care le restrictioneaza numarul de calorii consumate Coacazele negre prin continutul ridicat de taninuri rutozide vitamina C saruri de potasiu flavone ulei volatil confera ceaiului proprietati diuretice de stimulare a circulatiei limfatice si venoase antiinflamatorii prin continutul in flavone stimuleaza eliminarea acidului uric din sange are actiune antihipertensiva efecte benefice antireumatice stimuleaza formarea globulelor rosii Are un gust placut usor acrisor racoritor Hibiscusul cu proprietatile sale antiinflamatoare este eficient celor care au probleme cardiovasculare si reduce riscul persoanelor ce sunt predispuse la infarct Produsul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale Acidul citric este un compus organic frecvent intalnit in natura cu multiple implicatii pozitive asupra organismului uman El este componenta de baza a tuturor fructelor citrice indiferent ca vorbim despre lamai mandarine grapefruit sau multiplele soiuri de portocale intalnite in comert Acidul citric ofera savoare alimentelor dulciurilor si bauturilor alcoolice sau racoritoare In plus se spune ca are capacitatea de a distruge bacteriile mucegaiul virusurile si rugina iar prin urmare a fost utilizat la obtinerea pesticidelor fungicidelor si solutiilor dezinfectante .
Ceai aromat din fructe cu catina plicuri NATURAVIT Ceaiul de catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar protejeaza organismul de raceli si gripe Confera vitalitate si reprezinta un plus de energie Contine un aport mare de vitamina C vitaminele B fier sodiu potasiu ingrediente esentiale pentru un organism revigorat Ceaiul de catina este imbogatit cu Mere Rooibos Hibiscus si Coacaze negre Merele infuzate ne permit sa scapam de toxine avand proprietati diuretice ne ajuta la scaderea trigliceridelor din organism reduc apetitul oferind in general diverse substante nutritive Ceaiul de Rooibos numit si Ceaiul rosu contine o serie de antioxidanti naturali care nu se regasesc in alte ceaiuri Acestia ajuta la neutralizarea radicalilor liberi aflati in organism Astfel Rooibosul poate duce la contracararea procesului de imbatranire si la stimularea sistemului imunitarAcest Ceai este pur si natural pentru ca nu contine aditivi conservanti sau coloranti Este o bautura linistitoare potrivita oamenilor care tin o dieta care le restrictioneaza numarul de calorii consumate Coacazele negre prin continutul ridicat de taninuri rutozide vitamina C saruri de potasiu flavone ulei volatil confera ceaiului proprietati diuretice de stimulare a circulatiei limfatice si venoase antiinflamatorii prin continutul in flavone stimuleaza eliminarea acidului uric din sange are actiune antihipertensiva efecte benefice antireumatice stimuleaza formarea globulelor rosii Are un gust placut usor acrisor racoritor Hibiscusul cu proprietatile sale antiinflamatoare este eficient celor care au probleme cardiovasculare si reduce riscul persoanelor ce sunt predispuse la infarct Produsul contribuie la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale Acidul citric este un compus organic frecvent intalnit in natura cu multiple implicatii pozitive asupra organismului uman El este componenta de baza a tuturor fructelor citrice indiferent ca vorbim despre lamai mandarine grapefruit sau multiplele soiuri de portocale intalnite in comert Acidul citric ofera savoare alimentelor dulciurilor si bauturilor alcoolice sau racoritoare In plus se spune ca are capacitatea de a distruge bacteriile mucegaiul virusurile si rugina iar prin urmare a fost utilizat la obtinerea pesticidelor fungicidelor si solutiilor dezinfectante