Ceai Anghinare Vrac 50 G Contribuie la producerea si eliminarea de bila; protejarea si regenerarea celulei hepatice; detoxifierea ficatului; mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului; normalizarea tranzitului intestinal incetinit; sustinerea diurezei; mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange; combaterea starilor de oboseala si surmenaj.
Contrandicatii Intoleranta la anghinare..
Ingrediente Anghinare (Cynara scolymus) - frunze.
Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Se administreaza 2-3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de mese;- infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa;- maceratul la rece - se prepara dintr- o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Mod de administrare - pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica.
Ceai Anghinare Vrac 50 G Contribuie la producerea si eliminarea de bila; protejarea si regenerarea celulei hepatice; detoxifierea ficatului; mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in sange si la nivelul ficatului; normalizarea tranzitului intestinal incetinit; sustinerea diurezei; mentinerea concentratiei normale a acidului uric din sange; combaterea starilor de oboseala si surmenaj