Ceaiul are efect depurativ si tonic, combate oboseala si trateaza afectiunile stomacului si intestinelor.
A se pastra la loc uscat si racoros..
A se consuma de preferinta inainte de:vezi pe ambalaj (zi.luna.an).
Tara de provenienta: Polonia.
Cutivat/Produs in Polonia.
Mod de preparare - infuzie pentru uz intern:1 lingurita de planta la un pahar de apa clocotita, se lasa acoperit timp de 10-15min.
Se consuma cate trei ceaiuri pe zi.
Coacazele negre se numara printre fructele cele mai bogate in vitamina C in forma activa biologic in toate preparatele nutritionale: infuzie, suc, sirop, vin sau lichior. Pe langa vitamina C (intre 60- 192mg la 100 g fructe), coacazele negre contin si alte vitamine: A, B2, B3, PP, alaturi de minerale esentiale precum: magneziu, potasiu, calciu, fosfor, brom, fier si zinc.
In comparatie cu alte alimente, coacazele negre au cel mai mare continut de antioxidanti. Continut: coacaze negre fructe*, usor tocate (100%).* cultivat ecologic.
Ceaiul are efect depurativ si tonic, combate oboseala si trateaza afectiunile stomacului si intestinelor