Cumpara de la plantum.ro

Ceai de Ienupar Vrac, 50 g -


Ceai de Ienupar Vrac, 50 g
5.99 Lei

Disponibil

(09-10-2024)
Cumpara de la plantum.ro

Produs vandut de plantum.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ceai de ienupar de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ceai de ienupar

Ceai de Ienupar Vrac, 50 g Ienupărul face parte din familia Cupressaceae, fiind un arbust conifer, răşinos, spontan, cu frunze aciculare, cu o dungă albă pe faţă şi verzi-închis pe dos.
Deasupra se aplică un pansament ocluziv, care să poată menţină cataplasma la locul afectat minim 30 de minute şi maxim 2 ore (în funcţie de sensibilitatea pielii)..
EXTERN:  - pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul articulaţiilor, ligamentelor şi muşchilor se administrează sub formă de cataplasme, care se obţin astfel: 2-3 linguri cu pulbere fin măcinată se amestecă cu apă caldă, astfel încât să se obţină o pastă care să poată fi aplicată extern. înainte de mese.
Se administrează 2-3 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. înainte de mese.- infuzie - se prepară din 2 linguriţe cu boabe zdrobite adăugate la 250 ml de apa clocotită, se menţine timp de 15 min.
Se administrează 2-3 căni cu macerat pe zi, cu 30 de min.
Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15 min., după care se înghite cu apa.- macerat la rece - se prepară din 2 linguriţe cu boabe zdrobite adăugate la 250 ml de apă, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol.
Se ia câte o linguriţă rasă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.   Administrare: INTERN: - pulbere - planta se macină fin cu o râşniţă electrică.
Dozele se adaptează în funcţie de vîrstă şi greutate (de obicei se utilizează ¼ pînă la ½ din doza adultului).  Contraindicatii: sarcină, alăptare, copii mici, alergie la ienupăr.     Precautii: Administrarea îndelungată poate produce iritaţii la nivelul căilor urinare şi hematurie.În caz de nefrită acută, cronică şi nefroză se administrează numai la recomandarea medicului. În cazul administrării pe durate mai lungi de timp (peste 3 săptămâni) se recomandă asocierea ienupărului cu plante cu efect protector asupra epiteliului renal, cum ar fi nalba, coada şoricelului, muşeţelul.
La copii se administrează pe perioade scurte de maxim 7-10 zile.
EXTERN: Contribuie la reducerea disconfortului care apare la nivelul articulaţiilor, ligamentelor şi muşchilor.   Contribuie la: INTERN: - funcţionarea normală a sistemelor:       - urinar, prin ameliorarea diurezei şi a capacităţii de detoxifiere a rinichilor      - digestiv, prin detoxifierea tractului intestinal (prin eliminarea florei de fermentaţie şi       de putrefacţie) şi creşterea poftei de mâncare      - respirator, prin menţinerea sănătăţii arborelui bronşic- reducerea disconfortului care apare la nivelul articulaţiilor, ligamentelor şi muşchilor.
Se mai numeşte archiş, boabe de brad, brădişor, brazi pitici, cetină, feniar, ienuper, inibahar, jinept, jip mic, etc.
Rezistent la ger şi la secetă, preferă locurile luminoase.
Creşte la altitudini de 700-1500m, la marginea pădurilor şi poienelor, în păşuni, coline şi zone muntoase.
Fructele se prezintă ca nişte bobiţe, de culoare negru-albăstrui, aromate, cu gust uşor dulceag.
Ceai de Ienupar Vrac, 50 g Ienupărul face parte din familia Cupressaceae, fiind un arbust conifer, răşinos, spontan, cu frunze aciculare, cu o dungă albă pe faţă şi verzi-închis pe dos


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse