Beneficii Ceai din flori si fructe de paducel:Creste fluxul de oxigen si imbunatateste circulatia periferica a sangelui
Calmeaza sistemul nervos facilitand instalarea somnului
Mentine sanatatea cardiovasculara datorita terpenelor, flavonoidelor si catechinelor din compozitie
Contribuie la mentinerea unui sistem nervos sanatos.
Ingrediente:frunze si flori de Paducel (Crataegus monogyna)Principii active: flavonozide, acizi triterpenici, derivati aminici, leucoantocianidoli.
Se beau trei cani pe zi cu 30 de minute inainte de mesele principale.
Precautii / Atentionari:Hipotensiune..
Se lasa acoperit 10-15 minute, dupa care se strecoara.
Dovezile stiintifice au demonstrat ca fructele de Paducel poseda activitati puternice de antioxidare si de neutralizarea a radicalilor liberi, datorita prezentei diferitilor compusi bioactivi, cum ar fi epicatechina, hiperozida si acidul clorogenic.
Mod de consum:Intern: sub forma de infuzie din 1-2 lingurite de planta la 250ml apa fiarta.
Beneficii Ceai din flori si fructe de paducel:Creste fluxul de oxigen si imbunatateste circulatia periferica a sangelui
Calmeaza sistemul nervos facilitand instalarea somnului
Mentine sanatatea cardiovasculara datorita terpenelor, flavonoidelor si catechinelor din compozitie
Contribuie la mentinerea unui sistem nervos sanatos.
Ingrediente:frunze si flori de Paducel (Crataegus monogyna)Principii active: flavonozide, acizi triterpenici, derivati aminici, leucoantocianidoli