Ceai Fenicul 50g - Dacia Plant Feniculul face parte din familia Apiaceae, fiind o planta erbacee, perena, heliofila, care se aseamana cu mararul.
Prezentare Ceai Fenicul : 50g Ceai Fenicul 50g - Dacia Plant Alege acum Ceai Fenicul 50g - Dacia Plant si bucura-te de beneficii!. inainte de mese.
Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Infuzie - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. inainte de mese.
Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min.
Macerat la rece - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa.
Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Ingrediente Ceai Fenicul : Fenicul (Foeniculum vulgare) - fructe Efecte Ceai Fenicul : reducerea spasmelor si balonarii care apar la nivel intestinal (la copii si adulti) imbunatatirea digestiei normalizarea secretiei de lapte la lauze Mod de administrare Ceai Fenicul : Pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica.
Se mai numeste anason dulce, chimion dulce, finchil, hanus, marariu de casa.
In India se foloseste ca odorizant al respiratiei si pentru stimularea digestiei.
In Grecia Antica era considerat un simbol al succesului.
Cultivat inca din antichitate in zona Marii Mediterane, in zilele noastre se extinde pe tot continentul european, Asia Mica si America.
Ceai Fenicul 50g - Dacia Plant Feniculul face parte din familia Apiaceae, fiind o planta erbacee, perena, heliofila, care se aseamana cu mararul