Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: flori de galbenele, iarba de sunatoare, iarba de ventrilica, fructe de fenicul, iarba de roinita, iarba de sovarf, rizomi de obligeana, flori de salcam, frunze de stevie dulce recunoscute in literatura de specialitate ca adjuvanti in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer Gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita, imbunatatirea digestiei.
Utilizari traditionale:Adjuvant in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer Gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita, imbunatatirea digestiei.
Mod de preparare:Uz intern – infuzie.
Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si obezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric..
Dupa infuzare se scoate plicul si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de Ceai pe zi
Nu se indulceste.
Peste un plic de produs se toarna 250 ml apa clocotita
Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand.
Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: flori de galbenele, iarba de sunatoare, iarba de ventrilica, fructe de fenicul, iarba de roinita, iarba de sovarf, rizomi de obligeana, flori de salcam, frunze de stevie dulce recunoscute in literatura de specialitate ca adjuvanti in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer Gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita, imbunatatirea digestiei.
Utilizari traditionale:Adjuvant in tratarea bolilor de stomac, in cazuri de gastrita, ulcer Gastric si duodenal, hiperaciditate, spasme gastro-intestinale, esofagita, imbunatatirea digestiei.
Mod de preparare:Uz intern – infuzie