Compozitie : Frunze de Afin (Vaccinium mirtillus), Salvie (Salvia officinalis), Dud alb (Morus alba), Păpădie (Taraxacum officinale), Teci de Fasole (Phaseolus vulgaris), Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor), Urzică (Urtica dioica), Frunze de Nuc (Juglans regia), Rădăcini de Brusture (Articum lappa), Anghinare (Cynara scolymus), Fructe de Ienupăr (Juniperus communis), Rădăcini de Obligeană (Acorus calamus)Contribuie la : Are acţiune hipoglicemiantă, carminativă, diuretică, de stimulare a funcţiilor hepatice şi renale.
Mod de administrare : Se consumă în funcţie de nivelul glicemic câte 250 ml Ceai (x2, x3, x4, x5)Pentru un efect mai bun, la fiecare cană de ceai, puneţi o lingură tinctura de Afin..
Se lasă acoperit 15-20 minute, apoi se strecoară.
Mod de preparare :Se face o infuzie dintr-o lingură de amestec de plante şi 250 ml de apă; când apa dă în clocot, se pun plantele şi se opreşte din fiert.
Compozitie : Frunze de Afin (Vaccinium mirtillus), Salvie (Salvia officinalis), Dud alb (Morus alba), Păpădie (Taraxacum officinale), Teci de Fasole (Phaseolus vulgaris), Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor), Urzică (Urtica dioica), Frunze de Nuc (Juglans regia), Rădăcini de Brusture (Articum lappa), Anghinare (Cynara scolymus), Fructe de Ienupăr (Juniperus communis), Rădăcini de Obligeană (Acorus calamus)Contribuie la : Are acţiune hipoglicemiantă, carminativă, diuretică, de stimulare a funcţiilor hepatice şi renale