Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: Frunze si flori de paducel, fructe de paducel, flori de tei, iarba de troscot, iarba de isop, iarba de talpa gastei, frunze de stevie dulce, rizomi de ghimbir, recunoscute in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in afectiuni cardiovasculare, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, nervozitate, stres, bufeuri.
Utilizari traditionale:Adjuvant in afectiuni cardiovasculare, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, nervozitate, stres, bufeuri.
Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si obezilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric..
Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Mod de administrare:Intern: se beau pana la 1-2 litri de Ceai pe zi
Nu se indulceste.
Peste o lingurita sau un pliculet de produs se toarna 250 ml apa clocotita
Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand.
Efectele simpatolitice, hipotensive arteriale, vasodilatatoare, in special asupra coronarelor si actiunea sedativa asupra sistemului nervos central a acestor plante a fost demonstrata de majoritatea cercetarilor si experimentelor de laborator, iar studiile au fost aplicate clinic cu bune rezultate.
Mod de preparare:Uz intern – infuzie.
Actioneaza sinergic asupra aparatului cardiovascular si asupra sistemului nervos central.
Contine:Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: Frunze si flori de paducel, fructe de paducel, flori de tei, iarba de troscot, iarba de isop, iarba de talpa gastei, frunze de stevie dulce, rizomi de ghimbir, recunoscute in literatura de specialitate pentru rolul lor pozitiv in afectiuni cardiovasculare, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, nervozitate, stres, bufeuri.
Utilizari traditionale:Adjuvant in afectiuni cardiovasculare, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, nervozitate, stres, bufeuri